onsdag 18 september 2013

Debattör: Censuren i Sverige värre än i kommunistiska diktaturer

    


Censuren i frågor som rör exempelvis invandrare gör att demokratin i Sverige håller på att implodera. Situationen kan vara snäppet värre än åsiktsförtrycket som rådde i de kommunistiska öststaterna,
skriver högerdebattören Alice Teodorescu i en krönika i Skånskan.

http://www.skanskan.se/article/20130914/OPINION/130919612/1061/-/argument-istallet-for-censur-


Förra veckan utbröt en twitterstorm efter att SvD publicerat en debattartikel av Damon Rasti. Rasti, som kommer från Iran, beskrev vad han uppfattade som en utbredd rasism bland olika invandrargrupper som lever i Sverige.

Han fick omedelbart utstå hätska angrepp från antirasister som menade att man inte skulle skriva om sådant eftersom det var den ”strukturella rasismen”, som de påstår att alla svenskar utövar mot invandrare, som var problemet.Idag tar opinionsbildaren Alice Teodorescu upp frågan i en krönika i Skånskan. Hon menar att det faktum att en person som heter ”Sven Svensson” istället för ”Damon Rasti” inte skulle kunna sätta sitt namn under samma artikel säger mycket om det svenska debattklimatet.


Teodorescu, som tillsammans med sin familj flydde till Sverige från kommunismens Rumänien, varnar nu för att den växande självcensuren och rädslan för att ”tycka fel” gör att Sverige håller på att förvandlas till något som kan vara ännu värre än de forna kommunistregimerna i Östeuropa.


”Jag är rädd. Rädd över utvecklingen i vårt samhälle. Rädd över att det samhälle som min, och många andra familjer, flytt till genomgår en oroväckande förändring. Vi flydde från censur bara för att inse att det som gror här kanske är snäppet värre. I ett samhälle där rädslan för att tycka fel – och bli stämplad som avvikande – övervinner viljan att tänka fritt behövs ingen lagstadgad censur, där har ofriheten vunnit på walkover”, skriver Alice Teodorescu.


Hon är knappast den första personen med östeuropeisk bakgrund som trätt fram och varnat för att Sverige går i en allt mer totalitär samhällsriktning. Lokalpolitikerna Jerzy Golowkin, Oleg Datsishin och Georg Cserti beskrev i en artikel i Hallandsposten i juli statsminister Fredrik Reinfeldts förakt mot den invandringskritiska opinionen som ett led i en ”skrämmande utveckling”.

http://hallandsposten.se/asikter/debatt/1.2266991–reinfeldt-forkastar-demokratins-principer-


”Vi som skrivit under denna insändare har rötter i gamla kommunistländer med åsiktsförtryck. Tyvärr måste vi erkänna att vi oftare och oftare upplever att i vissa frågor, till exempel invandringspolitiken, är åsiktsfriheten i Sverige lika inskränkt”, konstaterade trion.

Läs också: Är PK värre än kommunism?

http://www.friatider.se/ar-pk-varre-an-kommunism

Referens:
http://www.friatider.se/debattor-asiktscensuren-i-sverige-varre-an-i-kommustiska-diktaturer

Andra länder förvånas över denna PK som styr media och mörklägger sanningar om invandringen, brott m.m.


I Norge har man mera öppenhet i media och kritiserar Sverige för att vara för politiskt korrekta.
I en artikel i Verdens Gang hade man som rubrik t.ex. ”Jag är inte sjuk jag är bara Svensk”
Läs den artikeln nedan.

http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10113487Norsk media vågar prata klarspråk och inte denna Politiska korrekthet som Svensk media har.


Varför anses det som rasistiskt eller hets mot folkgrupp att berätta sanningen???? varför skydda grova våldtäktsmän som har utländsk härkomst. mer än någon annan våldtäktsman??

ENLIGT NY STATISTIK FRÅN BROTTSFÖREBYGGANDE RÅDET 2010

ANMÄLDES 17.167 SEXUALBROTT I SVERIGE.


Våldtäkt och försök till våldtäkt står för drygt en tredjedel av alla anmälda sexualbrott. I knappt en tredjedel av de polisanmälda fallen, är den som har utsatts för våldtäkt under 15 år.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2433195/sexoffer-kranks-i-rattsprocesser


VEM TÄNKER PÅ DESSA UTSATTA KVINNOR SOM I MÅNGA FALL FÅR PSYKISKA MEN FÖR LIVET EFTER EN VÅLDTÄKT OCH SOM FÅR EN NEGATIV INSTÄLLNING TILL MÄN EFTER EN VÅLDTÄKT

Skall samhället ta mer hänsyn till gärningsmännen än offren? I nuläget verkar det så i Sverige.Läs nedan om mörkläggningen om invandrarnas rasism.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/10/debattor-talar-klarsprak-om-invandrares-rasism/I Danmark har en kvinna blivit dömd för uttalande om islami, så yttrandefriheten stryps där också.

Islam leder till fler våldtäkter och många muslimska döttrar blir ihjälslagna av sina släktingar – för det uttalandet döms nu iranskan Firoozeh Bazrafkan, 31, av en domstol i Danmark, rapporterar danska tidningar, läs nedan.

                                    


http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/17/kritiserade-islam-doms-for-asiktsbrott-i-dansk-domstol/


Jag undrar vilken ras en religion tilhör?? Undrar också vilken religion ekonomin i Sverige tillhör, då det mörkläggs så mycket om kostnaderna för denna ansvarslösa flyktingpolitik.


Läs fakta om skattefria bidrag för invandrare och kostnader för denna ansvarslösa flyktingpolitik m.m. intressanta videos och artiklar.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


En modig man vågade sig på att kritisera Moderaterna för att ha en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen, han är själv moderat.


Läs nedanstående och läs även om ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar Islam, samt verser ur koranen och flera videos om muslimska brödraskapet som har kopplingar till Islamiska förbundet i Svergie och där moderaten i försvarsutskottet varit ordförande före Omar Mustafa. Islam står ju inte för demokrati och yttrandefrihet som framkommer i videos m.m. i inlägget.
                                                     

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Fler som kritiserat Reinfeldt. Läs om en man som kritiserar Reinfeldt för sin bristande demokratisyn.
Läs mera nedan:


http://ladycobra.wordpress.com/2013/07/30/moderat-lokalpolitiker-forenas-med-sd-i-kritik-mot-statsministerns-demokratisyn/


Läs också de två kommentarer jag kopierat och som en svensk muslim skrivit i en artikel som jag har länken till i mitt inlägg. Riktigt skrämmande ord faktiskt , men lyssnar man på videos på nätet så framgår det ju att radikala islamister tänker så.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/23/muslimska-brodraskapet-plundrar-och-branner-kyrkor/


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar