tisdag 17 september 2013

Kritiserade islam – döms för åsiktsbrott i dansk domstol

    
ok-Firoozeh-Bazrafkan  


DANMARK.Islam leder till fler våldtäkter och många muslimska döttrar blir ihjälslagna av sina släktingar – för det uttalandet döms nu iranskan Firoozeh Bazrafkan, 31, av en domstol i Danmark, rapporterar danska tidningar, läs nedan.


http://politiken.dk/indland/ECE2078167/kendt-debattoer-er-doemt-for-racisme/?track=lokalavisen
http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/kultur/ECE5960215/kunstner-idoemt-dagboeder-for-racisme/


Firoozeh Bazrafkan citerade på sin blogg en annan man som skrivit bland annat att ”jag är mycket säker på att muslimska män i stor omfattning världen över både misshandlar, våldtar samt slår ihjäl sina döttrar”.

Hon döms nu i hovrätten till dagsböter för brott mot Danmarks så kallade rasismparagraf. I den lägre instansen friades hon.


– Varför straffar de en konstnär som blott lägger upp för debatt när andra kan slippa straff när de hotat mig till livet, säger Bazkrafkan till Jyllands-Posten.
Bötesbeloppet är ännu ej fastställt. och betalar hon inte hamnar hon fem dagar i fängelse – något hon föredrar.


– Det är en principiell sak. Jag sitter hellre i fängelse än betalar böter, säger hon.
Läs hela den förbjuda texten:


”Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen?”
Ytterligare personer har tidigare dömts för liknande utsagor.


Referenser:
http://www.friatider.se/kritiserade-islam-doms-for-asiktsbrott-i-dansk-domstol

http://avpixlat.info/2013/09/17/konstnar-doms-for-rasism-efter-islamkritik/

I Nedanstående länk finns intervju med en f.d. Iransk kvinna som berättar vad hon var med om i fängelset där hon hamnade bara för att hon vägrade ha slöja på sig ochhon blev våldtagen flera gånger i fängelset och misshandad…gripande berättelse, m.m. intressant läsning om muslimska brödraskapet och föresläsning om islam. Verser ur koranen och förklaring på ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar Islam.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Nedan statistik från BRÅ angående våldtäkter i Sverige, rapporten är inte ny så siffrorna har säkerligen stigit.

I Brottsförebyggande Rådets rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2″ framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.

Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.


I rapporten skrev Brå att det kan ”konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status.”


I Brå-rapporten ”Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17″ framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten.


Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.


Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.


Norsk media vågar prata klarspråk och inte denna Politiska korrekthet som Svensk media har.


Varför anses det som rasistiskt eller hets mot folkgrupp att berätta sanningen???? varför skydda grova våldtäktsmän som har utländsk härkomst. mer än någon annan våldtäktsman??


ENLIGT NY STATISTIK FRÅN BROTTSFÖREBYGGANDE RÅDET 2010
ANMÄLDES 17.167 SEXUALBROTT I SVERIGE.


Våldtäkt och försök till våldtäkt står för drygt en tredjedel av alla anmälda sexualbrott. I knappt en tredjedel av de polisanmälda fallen, är den som har utsatts för våldtäkt under 15 år.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2433195/sexoffer-kranks-i-rattsprocesser


VEM TÄNKER PÅ DESSA UTSATTA KVINNOR SOM I MÅNGA FALL FÅR PSYKISKA MEN FÖR LIVET EFTER EN VÅLDTÄKT OCH SOM FÅR EN NEGATIV INSTÄLLNING TILL MÄN EFTER EN VÅLDTÄKT.


Skall samhället ta mer hänsyn till gärningsmännen än offren? I nuläget verkar det så i Sverige.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar