torsdag 12 september 2013

Omfattande fusk inför kyrkovalet

    
Det har fuskats rejält på vallokalerna inför söndagens kyrkoval. Enligt en rad rapporter från hela landet har Sverigedemokraternas valsedlar systematiskt stulits eller ”försvunnit” från förtidsvalplatser.

P4 Malmöhus rapporterade under tisdagen att Sverigedemokraterna i Malmö har polisanmält att partiets valsedlar stulits från tre av de 16 vallokaler som används för förtidsröstning.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=5641670

Efter att partiet levererat nya sedlar till en av lokalerna var de borta igen redan dagen efter.
Lokaltidningen VLT kunde samtidigt konstatera att 2000 SD-valsedlar som skickats till församlingsexpeditionen i Surahammar var ”mystiskt försvunna”.http://vlt.se/nyheter/hallstasura/1.2201158-sd-s-kyrkovalsedlar-mystiskt-forsvunna


I sociala medier och på SD-närstående Avpixlat finns en rad andra vittnesmål om misstänkt valfusk mot partiet, som satsar stort på att utöka sina mandat i kyrkomötet i årets val.
http://avpixlat.info/2013/09/03/omfattande-valfusk-mot-sd-redan-under-kyrkovalets-forsta-dag/


Kyrkovalet äger rum den 15 september. Förtidsröstning är inte längre möjlig.
Referens: http://www.friatider.se/omfattande-fusk-infor-kyrkovalet

Jag anser det är ynkligt att göra på detta sätt! Det hör inte hemma i en demokrati som Sverige, så gör man i länder där det existerar diktatorer.

Jag hoppas att många röstar på SD som är kritiska mot kyrkan som blivit mera politisk än kristen. Läs om konstigheter inom kyrkan nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/06/sd-tv-rosta-sverigedemokraterna-i-kyrkovalet/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar