måndag 9 september 2013

Debatt Agenda: Jimmie Åkesson (SD) vs Erik Ullenhag (FP)

    

Som vanligt klarade sig Jimmy Åkesson jättebra i denna debatt och kommer med synnerligen vettiga åsikter..

Det är ju helt sanslöst att ge permanent uppehållstillstånd för alla från Syrien och dessutom ta emot släkt som kommer efter dessa som fått permanent uppehållstillstånd,, dessutom att utan att granskat personernas bakgrund m.m. är ju helt vansinnigt,, det kan ju faktiskt vara någon av dessa som t.ex. har dolda avsikter med Europa..


Håller med Jimmy Åkesson att det är ju bättre hjälpa alla dessa änniskor i flyktinglägren som inte har råd att betala mellan 100 000 kr-200 000 kr och säkerligen ännu mera för varje person…Så det är ju inte de fattiga som kan komma hit.


Men som arbetsläget är just nu då det inte finns arbete till de som redan har fått medborgarskap och permanent uppehållstillstånd Vad kommer det då kosta oss skattebetalare att försörja alla dessa som kommer nu i tusental med efterföljande familjer.


Nedanstående inlägg visar fakta på skattefria bidrag och kostnader för flyktingpolitiken som förs, statistik över ensamkommande, m.m. intressanta videos och artiklar.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Denna flyktingpolitik är diskriminerande mot svenska skattebetalare som inte alls får samma stöd och bidrag och förmåner som de som kommer hit och slipper betala skatt för sina bidrag.


Läs nedanstående inlägg om diskrimineringen mot svenska pensionärer t.ex.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/02/svenska-pensionarer-diskrimineras-medan-invandrare-gynnas/


SD får många röster från invandrare som förstår att denn ansvarslösa flyktingpolitik kommer att föra Sverige till kollaps, detta förstår de invandrare som varit här länge och som arbetar och betalar skatt.

Lyssna på en invandrare som ringer ring P1 och berättar vad han tyckerom invandring och om SD.
Ytterligare samtal till ring P1 finns med ang. invandringen…samt intervju med Jan Guilou som noga granskat SD i flera dagar och säger sin mening om SD.


Läs nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/
http://lt.se/nyheter/1.810001-sd-har-flest-invandrare-pa-vallistan


                                                       


Att moderaterna är för att ta emot tusentals flyktingar varje år och ge dem generösa bidrag kan ju bero på att moderaterna har en radikal islamist i riksdagens försvarsutskott och som ser upp till Al Quidas andlige ledare, samt har varit ordförande för islamiska förbundet i Sverige som har kopplingar till Muslimska brödraskapet..En moderat kommunpolitiker kritiserar sitt eget parti p.g.a. detta..


Läs i nedanstående inlägg, med flera videos om muslimska brödraskapet samt intervju med denna moderata riksdagsman i försvarsutskottet och artikellänkar som berör honom och hans islamistiska friskola i Göteborg.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Fick enormt med besökare på nedanstående inlägg i min blogg,, man trodde inte på att dessa siffror stämde helt enkelt, och det har jag full förståelse för, för jag tyckte att det var rent anmärkningsvärda summor som betalades ut skattefritt och förmåner utöver detta som gratis telefon glasögon, m.m. som mannen som ringde P1 berättade om..

http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/03/forsakringskassan-invandrad-3-barnsmor-far-22-249-kr-per-manad-och-detta-ar-inte-skattepliktig-inkomst/

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar