fredag 6 september 2013

[SD-TV] Rösta Sverigedemokraterna i kyrkovalet 15 september.

    

SD är det enda parti som värnar om Sverige som nation och värnar om kristna värderingar och om kyrkan. Kyrkan har ju blivit mera en politisk kyrka istället för en kristen kyrka.. När kyrkan anställer en iman då börjar man undra hur kristen svenska kyrkan är…Detta har SD kritiserat kyrkan för med all rätta.Läs om anställningen av imanen nedan.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/en-kyrka-i-fritt-fall_6002149.svd

http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=757591

ÄNNU MERA TOKIGHETER INOM KYRKAN LÄS NEDAN.

http://www.kyrkanstidning.se/debatt/ar-det-dags-att-borja-saga-hen-om-gud


SD vill göra kyrkan Kristen och inte politisk.


Läste en kommentar under en artikel som var skrämmande, det var en svensk muslimsk man som kommenterade, så jag förstår ju vad en iman har för åsikter.. Läs kommentarerna som jag kopierade i inlägget och som också kan läsas i artikellänken som finns i inlägget.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/23/muslimska-brodraskapet-plundrar-och-branner-kyrkor/


Moderaterna har en radikal islamist som ser upp till Al Quidas andlige ledare och finns i försvarsutskottet i riksdagen, om honom och en moderat kommunpolitiker som kritiserar moderaterna p.g.a denne radikala islamist.


Lyssna också på flera videos som handlar om muslimska brödraskapet och som har kopplingar till islamiska förbundet där Omar Mustafa nu är ordförande efter moderaternas Waberi.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Även många invandrare röstar på SD och arbetar för dem, för de inser att denna ansvarslösa flyktingpolitik kan inte fortsätta, då det inte finns arbete till dem som redan är här utan de som kommer hit måste leva på skattefria bidrag som försörjning och det är väl inte en bra tillvaro för någon att behöva leva på bidrag.


Lyssna på en invandrare som ringer ring P1 och säger vad han tycker i nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar