onsdag 16 oktober 2013

Reinfeldt lägger 40 miljarder på integration

 

sz477647-800x532

Fredrik Reinfeldt vill spendera totalt 40,1 miljarder skattekronor på bidrag och kurser för invandrare, så kallad ”integration”, under åren 2014, 2015 och 2016, visar regeringens nya budget. http://www.exponerat.info/wp-content/uploads/2013/10/2013-10-16-00-05-40_kostnader_integration_-2016_40_miljarder.jpg


Kostnaderna för ”integrationen” är tre gånger så höga som för två år sedan, enligt siffror från regeringen. Men nu satsar Fredrik Reinfeldt på att slå alla tidigare rekord i invandring och budgeterar därför högre belopp än någonsin.
Statsministern menar att invandringen totalt sett är en vinstaffär för staten.
– Invandring berikar Sverige. Det är ett väldigt viktigt värde att människor kan komma till Sverige, och det har betytt mycket för Sveriges utveckling, sa Fredrik Reinfeldt i februari till SVT Rapport.
http://www.svt.se/nyheter/sverige/reinfeldt-gar-emot-billstrom-i-invandringsfragan

Jag är djupt oroad över Sveriges framtid med rådande flyktingpolitik och bristande integration trots enorma kostnader för denna.
Migrationsverkets anställda slår larm om missförhållanden men vågar inte uppge namn. Läs detta.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/10/14/migrationsverket-pengar-flodar-ut-till-lycksokare-och-kriminella/

ENSAMKOMMANDE FÅR UTAN KRAV PÅ DOKUMENTATION, 3000 kr PER MÅNAD.

Högsta Förvaltningsdomstolen har i en färsk dom beslutat att personer som kommer till Sverige och får asyl och – utan krav på dokumentation – hävdar att de är minderåriga och föräldralösa ska ha rätt till 3000 kr per månad i efterlevandestöd från dag ett de sätter sin fot här.


En påstått ensamkommande föräldralös flykting från Kongo ansökte 2008 om barnpension och efterlevandestöd. Försäkringskassan och förvaltningsrätten avslog ansökan varefter mannen överklagade till Högsta Förvaltningsdomstolen som nu ändrat besluten från lägre instanser och dömt till mannens fördel. Detta trots att även pensionsmyndigheten har avstyrkt att mannen ska få efterlevandestöd.
Läs mera om detta i nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/10/14/ensamkommande-far-ratt-till-efterlevandestod/

Uppdrag granskning har avslöjat utbrett fusk med SFI som kostar skattebetalarna mycket, se video.


Läs fakta på olika skattefria bidrag för invandrare i nedanstående länk.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Lyssna på Richard Johnshofs fantastiskt bra tal om våldtäkter och kriminalitet i Sverige, samt orsaker till denna.

 Lyssna på David Lång SD angående invandringen.
Fler och fler invandrare röstar på SD då de inser att denna flyktingpolitik kommer leda till kollaps i Sverige, lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och säger vad han tycker om både SD och invandring, samt intervju med Jan Guilou angående SD, ytterligare tel.samtal til Ring P1 och tal av Jimmy Åksesson, se nedanstående länk.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar