söndag 6 oktober 2013

Harvardprofessor varnar Sverige: Mångkulturen kommer explodera i våld

    
picture1041161


De västerländska politikernas invandringsprojekt har spårat ur och kommer att leda till en samhällsutveckling präglad av våldsamma konflikter mellan invandrare och en missgynnad vit underklass. Det menar Niall Ferguson, historieprofessor vid Harvard, i en intervju med den svenska tidskriften Neo.
http://magasinetneo.se/artiklar/misslyckandet-kommer-att-fa-katastrofala-foljder/I intervjun kallar Ferguson de stora massorna av ointegrerbara invandrare i Europas städer för en ”katastrof”. Och han tar utvecklingen i Sverige som ett exempel.
– Det vi såg i Stockholms förorter nyligen är bara ett mycket begränsat exempel på den typ av problem vi kommer att få se i större städer framöver. Tänk bara på Paris, säger Fergusson till Neos Paulina Neuding.


Niall Ferguson, som skrivit en rad bästsäljande fackböcker inom skilda områden och anses vara en internationellt inflytelserik opinionsbildare, tror att politikernas mångkulturalistiska projekt på sikt kommer att leda till en spiral av våld.– Vi skapar multietniska städer i multikulturalismens namn, och i takt med att dessa städer får större problem med sin ekonomi blir klyftorna djupare. Och här finns en risk att alienerade och delvis radikaliserade andra och tredje generationens invandrare kommer i konflikt med en utsatt vit underklass. Detta händer redan i England, och man kan se de första tecknen på detta i Skandinavien, säger han.


Istället för att försöka lösa problemet har emellertid eliten valt att ägna sig åt ”ursinniga försök” att ”stigmatisera dem som försöker ta upp problemet”. Men den typen av beteende från etablissemangets sida kommer enligt Ferguson bara ytterligare göda extremism och våld.
Se denna video.

Lyssna på dessa videos som visar att fler och fler lämnar Islam.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/25/fler-och-fler-lamnar-islam-och-blir-kristna/


                                                       


Radikala Islamister infiltrerar sig i politiska partier i riksdagen och får där makt att kunna förändra Sverige i Islamistisk riktning. Lyssna på moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet i riksdagen, som intervjuas angående sin religion.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Jag anser att Sverige håller på att förändras och börjar likna en kommunistisk diktatur, istället för demokrati och yttrandefrihet.

S-politiker ombads lämna S. p.g.a. kritik mot massinvandringen, läs om detta nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/10/03/s-politiker-sa-sanningar-om-invandring-uppmanas-avga/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar