torsdag 11 juli 2013

Syrien: 15 rebeller våldtog och mördade kristen flicka

    
                                                   

En kristen flicka i Syrien våldtogs av 15 olika muslimska män innan hon dödades – enligt en utfärdad fatwa är det lagligt för sunniter som kämpar mot regeringssidan att våldta icke-sunnitiska kvinnor i Syrien.

Staden al-Qusayr i Syrien, nära den libanesiska gränsen, ockuperades av al-Qaida-gruppen Jabhat al-Nusra. Den kristna flickan Mariam, 15, blev tillfångatagen och tvingades in i muslimska äktenskap. Hennes familj lyckades undkomma.

Yasir al-Ajlawni, shejk och salafist från Jordanien men boende i Damaskus, har utfärdat en fatwa som gör det lagligt för motståndare till Bashar al-Assad att våldta icke-sunnitiska syriska kvinnor. Fatwan, som har fått stor spridning, gör även gällande att det inte är emot islam att våldta kristna kvinnor.

Befälhavaren för rebellgruppen i al-Qusayr tvingade Mariam att gifta sig med honom. Han våldtog henne och förkastade henne.

 Nästa dag blev hon tvingad att gifta sig med en annan muslim, som även han våldtog och förkastade henne. Detta gågick i 15 dagar med 15 olika muslimska män. Mariam blev psykiskt sjuk av upplevelserna och mördades, skriver Vatikanens nyhetsbyrå
Regeringssidan återtog al-Qusayr i början av juni.


Det finns bevis på att många kristna i Syrien kidnappas, misshandlades och dödas av rebeller som strider mot den sittande al-Assadregeringen. Tiotusentals kristna har flytt landet efter systematiska förföljelser från rebellernas sida och många kyrkor är skadade eller förstörda, enligt Vatikanens nyhetsbyrå.

Mer än varannan rebellkrigare i Syrien uppskattas vara utländska jihadister. Kriget i Syrien har pågått i över två år och enligt FN-uppskattningar krävt nästan 100 000 offer.

Källa: Fria tiders artikel:

http://www.friatider.se/syrien-15-rebeller-valdtog-och-mordade-kristen-flicka

Läs också:
Rebeller halshögg katolsk präst i Syrien http://www.friatider.se/rebeller-halshogg-katolsk-prast-i-syrien

 FN: Rebellerna har använt kemvapen http://www.friatider.se/nu-klart-usa-bevapnar-islamisterna-i-syrien

 Syriska rebeller fördriver kristna http://www.friatider.se/etnisk-rensning-syriska-rebeller-mordar-och-fordriver-kristna

Jag undrar hur det kommer att utveckla sig i sverige när det kommer fler och fler radikala islamister till sverige som ogillar både judar och kristna??

Nedan kan ni läsa om en moderat kommunpolitiker som kritiserar sitt eget parti för att de har en radikal islamist i försvarsutskottet som ser upp till Al Quidas andlige ledare…läs nedan.

                                             

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

3 kommentarer:

  1. Mycket bra skrivit. Det är säkerligen en del "svenska" jihadpsykopater som deltar i dessa sexualperverterade sysslor! Dom som inte dör i strid och begravs i skogarna runt Damaskus, dom ska, när dom kommer "hem" igen sättas antingen på anstalt på livstid, eller slängas ut ur Sverige tillbaka till det senaste landet innan Sverige. Hade det varit i USA så hade dom återvändande fått dödsstraff!!! Och om jag finge regera några veckor så skulle jag gjort processen kort med desse hobbyjihadister. Dom åker ner för att stå och glänsa med några vapen i nävarna. Tror dom är coola på något vis. Jag avskyr dessa bastarder så till den milda grad att jag nästan vomerar när jag är ute och går en runda med min hund, i mångkulturens paradis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    2. Tack för din kommentar! Skrev nyss en kommentar men det blev borttagen konstigt nog, han inte skriva färdigt kommentaren.

      Hoppas många går in och läser din jättebra skriven blogg som innehåller mycket information om islam och vad som händer i världen. Länk nedan:

      http://upplysningscentralen.wordpress.com/

      Radera