torsdag 11 juli 2013

Kristdemokrat går över till Sverigedemokraterna

    
                                                    
                                                          Inga-Maj Krüger

I mars hoppade Inga-Maj Krüger av Kristdemokraterna och nu har hon valt nytt parti för sin fortsatta karriär: Sverigedemokraterna. Här var det framför allt partiets invandringspolitik som lockade efter att hon själv bevittnat problematiken med så kallade ensamkommande flyktingbarn.


Bytet till SD lär dock inte gå smärtfritt då hon mycket väl känner till hur tongångarna brukar gå. I sitt arbete i socialnämndens arbetsutskott har hon sett massinvandringens problem och lockades av SD:s politik på området. Hon reagerade på ensamma unga män som kommer till Sverige och har svårt att anpassa sig till kulturen här.


– Jag tror inte att det hjälper att ta hit människor till en så pass annorlunda kultur, säger hon.
Precis som SD vill hon hellre se att pengarna satsas i närområdena, där samma summa dessutom kan hjälpa mångdubbelt fler. Att fortsätta som idag bäddar för riktig rasism från båda håll.
Mattias Krantz, SD-ordförande i Mark, välkomnar tillskottet.


– Ur politisk synpunkt så får vi en helt annan insyn i socialnämndens arbetsutskott, säger han.
En bitter före detta partikollega, Per-Olof Hermansson, ordförande i kristdemokraterna i Mark, säger att väljer hon SD var det bra att hon lämnade KD då partierna inte har samma syn på människovärde och liknande.

BT
http://www.bt.se/nyheter/mark/lamnade-kd—gar-over-till-sd(3852541).gm


Jag anser att KD inte alls står för kristendomen i sverige, då skulle de värna mera om kristna och prata mer om kristendom, istället så anser jag att de inte vågar se verkligheten hur den ser ut i världen, där kristna i Syrien och Egypten och även andra muslimska länder dödas och förföljs för sin kristna tro och judar utsätts för förföljelser i Malmö t.ex.


                                                


Även invandrare stödjer SD och röstar på dem då många från mellanöstern är rädda för att de kommer radikala islamister som hatar kristna hit.Även andra invandrare från andra länder gillar SD.

Läs nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Jag anser att Fredrik Reinfeldts tal i Almedalen 2013 var ett hattal mot SD som han inte ens kallade vid namn, läs nedan om detta samt andra intressanta uppgifter.

                                       

http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2013/07/fredrik-reinfeldts-almedalstal-isolera.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar