lördag 27 juli 2013

Gunnel Wahlström Ring P1 17 juni 2013 om islamister och moderaternas radikala islamist

                                                     
 
                                          
Gunnel Wahlström är kunnig. Cirka 30 ”svenska” muslimer åker till Syrien för att strida på Al-Qaidas sida mot demokratin. De utgör en fara när de kommer tillbaka hit. De kan utföra attentat. Det vet Säpo. Svenska folket får inte veta mycket om detta. Lyssna på hennes information om moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet i siksdagen.


En moderat kommunpolitiker i Vallentuna har kritiserat sitt eget parti för att han anser att moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet i riksdagen och ansvar för försvarshögskolan. Waberi ser upp till Al Quidas andlige ledare, och därmed lämplig att vara anställd i försvarsutskottet med insyn i sveriges försvar tydligen.

Läs nedanstående inlägg angående Waberi, samt videos som informerar om vad muslimska brödraskapet har för avsikter med europa och övriga världen.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Jag anser att det inte längre råder demokrati i sverige eller yttrandefrihet, då media är politiskt styrda, både SVT och SR samt vanliga tidningar.

Läs boken ”INVANDRING OCH MÖRKLÄGGNING” som journalisten Gunnar Sandelin, som arbetat som socionom samt Karl-Olov Arnstberg skrivit. Se nedanstående länk som visar fakta om boken som alla borde läsa.

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9198004220

Lyssna även på Stefan Ritter som talar om islam samt en invandrare som ringer till ring P1 och berättar vad han anser om invandringen i nedanstående länk.

INTRESSANT REDOGÖRELSE ÖVER SEXUELLA ÖVERGREPP PÅ MINDERÅRIGA OCH TAXIVÅLDTÄKTER OCH INFORMATION OM ISLAM. Understanding the Ideological Foundation of Sexual Abuse in Islam.



http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


                                                

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar