fredag 5 juli 2013

Dala-Demokratens chefredaktör hotar misshandla Avpixlatskribent

     
                                                   


Chefredaktören på Dala-Demokraten Göran Greider hotade under torsdagskvällen att misshandla en av krönikörerna på Avpixlat, Mrutyuanjai Mishra, skriver Aftonbladet.

Under torsdagskvällen åt ett antal SD-toppar middag tillsammans med Mishra på en restaurang i Visby, och Mishra samtalade då vid ett tillfälle med ett annat sällskap på restaurangen, vari Dala-Demokratens chefredaktör Göran Greider ingick.

När Aftonbladets journalist som också var närvarande upplyste Greider om att Mishra skriver för Avpixlat blev stämningen snabbt hotfull.

– Var du medveten om att han är krönikör på ­Avpixlat, frågade Aftonbladet.

– Va? Nej, det hade jag ingen aning om. På allvar? Det är nästan så att jag vill gå härifrån. Kommer han fram igen får han en rak vänster, svarade Greider.

De svenska mediernas retorik mot SD med sympatisörer har blivit allt mer infekterad allteftersom de ökat i popularitet. I november i fjol avbildades Jimmie Åkesson som en kackerlacka som som skulle gasas ihjäl, i Länstidningen Östersund.  Se bilden i länken nedan.

http://ltz.se/ledare/ledare/1.5325048-alla-potentiellt-vardelosa-i-sd-s-varld

Greider har sökts för en kommentar.

Källa Fria tiders artikel
http://www.friatider.se/dala-demokratens-chefredaktor-hotar-misshandla-avpixlatskribent


Detta är en hatkampanj mot ett demokratiskt valt parti i riksdagen som jag aldrig någonsin skådat!
Och att Statsminister Fredrik Reinfeldt nedlåter sig till att visa sitt hat så öppet mot SD att han inte ens kan kalla partiet för SD utan det 8:e partiet och som skall isoleras och att SD står för hatet,,, Har aldrig hört något hatiskt uttalande mot varken invandrare eller motståndarpartier.

Läs nedanstående länl om Reinfeldts tal och vad sydsvenskan skriver om detta, samt uppgifter om moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet..m.m.

http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2013/07/fredrik-reinfeldts-almedalstal-isolera.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar