tisdag 9 juli 2013

Här kastar islamisterna ut två tonåringar från en avsats

    
                                               

EGYPTEN.En islamistisk lynchmobb dräpte en tonårspojke som uppges ha firat att landets islamistiske president Muhammed Mursi störtats, skriver Daily Mail.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2357764/Islamic-lynch-mob-waving-al-Qaeda-banners-throw-terrified-teenage-boys-20ft-ledge-beating-lie-injured-floor.html

Tre tonårspojkarna ska ha firat militärkuppen. De angreps då av en lynchmobb som förföljde dem upp på ett tak. Pojkarna tog sin tillflykt till en avsatts, men män tog sig upp dit och slängde ut två av pojkarna från avsatsen. En av männen i lynchmobben hade en al-Qaidaflagg.

På en film från händelsen kan man sedan se hur en person går fram och slår till den pojke som först kastades ner med en käpp. En av pojkarna dog.

– Allt han var skyldig till var att han firade att Mursi avsatts. Men det Muslimska brödraskapet bedriver krig mot alla som firar hans avgång, sa pojkens far till lokal media.

Det var i onsdags som den egyptiska militären avsatte president Mursi i en militärkupp. Det efter en tids oroligheter med många dödsoffer. Oroligheterna har dock fortsatt efter kuppen – under måndagen dödades ett femtiotal Mursi-anhängare när militär gav eld utanför ett militärt högkvarter.

Källa Fria tiders artikel:
http://www.friatider.se/har-kastar-islamisterna-ut-tva-tonaringar-fran-en-avsatts

Hemska bilder och video finns i artikeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar