söndag 14 juli 2013

Muslim i dansk TV-debatt: ”Allah kommer att straffa dig i helvetet”

                                                          
 
 
                                                              
Det gick hett till i tisdags när den bosniske muslimen Adnan Avdic debatterade med Venstres talesman i integrationsfrågor Inger Støjberg. Avdic vägrade att skaka hand med Støjberg och förklarade att Allah kommer att straffa henne i helvetet.


Tidigare i veckan skrev danska Venstres talesman i integrationsfrågor Inger Støjberg en krönika där hon uppmanade muslimer som inte accepterar danska värderingar att bosätta sig någon annanstans än i Danmark. I tisdags arrangerade Ekstra Bladet en debatt mellan henne och den bosniske muslimen Adnan Avdic.

Debatten inleddes med att Avdic vägrade att skaka hand med Støjberg och istället överräckte en bukett blommor till henne. Det blev upptakten till ett skarpt replikskifte. Avdic kritiserade Støjberg för att skapa rasism och terrorism genom sin krönika, som bar rubriken ”Jag målar gärna profeten på min vägg”.

– Står du och hotar med terrorism om någon avbildar profeten? Det är ett hot mot det danska samhället. … Om man har så mycket emot vårt sätt att leva på, om man har så mycket emot yttrandefrihet och religionsfrihet, så kan jag inte förstå varför man väljer att bo i Danmark, sade Støjberg i debatten.

 http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article2037467.ece


– Islam har blivit en del av Danmark och det får du finna dig i, svarade Avdic, som senare under debatten förklarade för Støjberg att Allah skulle straffa henne i helvetet.
Källa: Fria tiders artikel

http://www.friatider.se/muslim-i-dansk-tv-debatt-allah-kommer-att-straffa-dig-i-helvetet

Moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet i riksdagen, menar också att han tar inte en kvinna i hand, jag har ju svårt att förstå att Gud skulle förbjuda en man att hälsa genom att ta i hand på en kvinna.

Lyssna på intervjun med moderaternas radikala islamist som också inte tar en kvinna i hand.                                    

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar