torsdag 27 juni 2013

Aftonbladets förtalsdrev mot Kent Ekroth SD och Avpixlat

    
Aftonbladets hatkampanj mot SD saknar motstycke. Var tvungen skriva till Lena Mellin och Josefin Sköld angående deras artiklar. Kopierar mitt mejl till Josefin Sköld nedan.


Hej Josefin!

Har läst din artikel http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17032036.ab samt tagit del av Lena Mellins artikel .http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article17029975.ab

som beskriver avpixlat som en hatsejt, vilket inte delas av många, utan folk även sossar söker sig till den sejten och andra sejter som skriver sanningen och inte mörklägger det negativa med denna ansvarslösa flyktingpolitik, som PK media gör..


Jag undrar vad aftonbladet håller på med om inte hatpropaganda mot ett demokratiskt valt parti som SD!


Att ha synpunkter på en religion anser jag inte har med ras att göra och i ett demokratiskt land måste man ju få ha synpunkter även på en religion och synpunkter på hur våra skattepengar hanteras utan att bli kallad för främlingsfientlig eller rasist..


Ni hittar på alla möjligheter att smutskasta SD, men tro inte att detta ger SD mindre röster, utan det är tvärsom.

Människor söker sig till sejter som Avpixlat m.fl. som visar sanningen och inte mörklägger vilka som ligger bakom kriminaliteten i sverige, så fort det är utländska gärningsmän så mörklägges detta i vanliga PK media, medan svenska gärningsmän hängs ut med bild och namn. Nu är det ju många av dessa män med utländsk bakgrund som har svenskt medborgarskap,,,


Varför skriver du inte om dessa ”svenskar” som reser till Syrien och deltar i terrorattacker som terrorister ligger bakom…Varför fly från sitt land från krig och så resa tillbaka till kriget?? Flera svenskar reser ju till träningsläger för Al Quida t.ex. och vad har de för avsikter när de sedan kommer till sverige??


DN-journalist erkänner t.ex. att man mörklagt mycket om kravallerna i förorterna t.ex.


Läs nedanstående länk.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/24/dn-journalist-darfor-ljuger-vi-om-invandrarkravallerna/


Läs om den somaliska journalisten som arbetade i sverige och som tröttnade på journalistiken i sverge för att hon inte fick berätta sanningar, för att det var känsligt och att det kunde ge SD fler röster, detta sa hon själv på TV..


Hon hade behövts i sverige som journalist…beundrar modiga kvinnor som vågar säga vad de tycker utan att krypa inför PK.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/22/journalisten-amun-abdullahi-jag-trodde-pa-journalistiken/


Vi är många som är trötta på detta odemokratiska förfarande som media har gentemot SD,, rena häxjakten på ett parti som många stödjer inte bara svenskar utan även invandrare…
Många kristna invandrare som flytt för sina liv från länder styrda av religionen islam flyr till sverige och gillar SD, för de vill begränsa denna massinvandring som sker , främst från muslimska länder.

http://www.dagen.se/nyheter/kristna-invandrare-pa-sd-lista/


Vi är många som är trötta på ordet främlingsfientlig och rasist,, så fort någon har åsikter om denna ansvarslösa flyktingpolitik som kostar enorma summor för oss skattebetalare, så blir stämpeln rasist eller främlingsfientlig från dem som är livrädda för att SD skall nå framgång och gör vad som hellst t.o.m. sänker sverige för att de inte kan erkänna att SD har rätt i många frågor, trots att de innerst inne anser själva att denna massinvandring med människor som skall leva på skattefria försörjningsbidrag i många fall resten av deras liv är ohållbar.


Vi kan inte vara hela världens socialbyrå på skattebetalarnas bekostnad..


Sjukvården blir sämre och sämre ca 1000 läkare har ju skrivit under protestlistor att patientsäkerheten inte längre finns då sjukvården är kaosliknande..man drar in på det mesta men icke på mängden asylsökanden man tar emot..


Man ger illegala flyktingar bättre förmåner än skattebetalande svenskar…med i princip gratis tandvård och läkarvård och samma vård i övrigt som svenska skattebetalare får..


Många pensionärer har inte råd att åtgärda sina tänder för de har mindre i bruttopension än vad ÄFS (Äldreförsörjningsstöd) till invandrare som är skattefritt och räknas inte som inkomst.


http://www.kristianstadsbladet.se/fria-ord/article1298104/Fortfarande-kritisk-till-hur-AumlFS-aumlr-utformat.html

http://dagbladet.se/insandare/1.2164119-aldreforsorjningsstodet-ar-orattvist?m=print


I Borlänge t.ex. är det ju fem års väntetid för tandvård då flyktingar går före i kön, läs nedan..
http://www.dt.se/nyheter/borlange/1.6017547-tandvardskon-bara-vaxer
Men jag kan förstå att det blir på detta sätt då det sitter radikala islamister i riksdagen och är med och röstar fram förslag.


Läs om kritik från en moderat kommunpolitiker i Vallentuna som kritiserat sitt eget parti för att de har en radikal islamist i partiet som ser upp till Al Quidas andlige ledare som kan koranen bättre än honom själv och som tidigare varit ordförande för islamistiska förbundet där nu Omar Mustafa sitter som ordförande.


Waberi och Mustafa motarbetade ju Nalin Pekgul när hon ville prata om radikaliseringen i förorterna och vad islamiska förbundet står för och att detta förbund har kopplingar till muslimska brödraskapet.
Läs också i länken om Miljöpartiets radikala islamist som t.o.m. bjudit in en kritiserad antisionist till riksdagen.


 Finns ett ord i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar islam, läs förklaringen på detta ord och även några verser ur koranen..Politiker och journalister borde studera islam och sätta sig in i deras sätt att tänka.


Alla muslimer är inte radikala islamister, men de är rädda för denna ökande radikalisering av islam som försigår t.ex. i Egypten och det är just sådana krafter som finns i Syrien som vill ha en strängare radikal islamism med hemska Sharialagar och inte yttrandefrihet och demokrati men jag anser att det är rebellerna som ligger bakom denna tilltagande radikalism och inte själva regimen.


Lyssna på en kvinna från Iran i ett videoinlägg i nedanstående länk, där hon talar om vad hon anser om islam och om kvinnosynen inom islam, hon vet ju eftersom hon själv levt i ett muslimskt land.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Läs även nedanstående om en smygfilmad iman som predikat om europas bidragssystem som han anser betalar muslimernas jihad, m.m. skrämmande åsikter.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/


Jag anser att det inte längre råder demokrati i sverige eller yttrandefrihet, då media är politiskt styrda, både SVT och SR samt vanliga tidningar.


Läs boken ”INVANDRING OCH MÖRKLÄGGNING” som journalisten Gunnar Sandelin, som arbetat som socionom samt Karl-Olov Arnstberg skrivit. Se nedanstående länk som visar fakta om boken som alla borde läsa.

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9198004220

Med vänlig hälsning!
————————————————————————————————————————–
AVPIXLATS FÖRKLARING NEDAN.


Ytterligare förtydligande om Avpixlats donationspengar och redaktionella oberoende
I samband med förra veckans nyhet om att nu även Skatteverket har dragits in i kampen om att till varje pris försöka förgöra Avpixlat, började som förväntat även Expo och andra extrema propagandaelement haka på med diverse förtal, misstänkliggöranden och insinuationer om att Kent Ekeroth skulle ha förskingrat delar av Avpixlats donationspengar.


Den enda avsikten är självfallet att undergräva förtroendet för att donera pengar till Avpixlat. På grund av denna spridning av desinformation och förekomsten av rykten om att bl.a. Expressen och Aftonbladet avser försöka sig på ytterligare något slags förtalsdrev mot Kent Ekeroth och Avpixlat under den stundande Almedalsveckan, har Ekeroth idag funnit för gott att gå ut på sin blogg med ett förtydligande avseende hanteringen av Avpixlats donationspengar.


Detta förtydligande inlägg kan läsas HÄR, och från Avpixlat-redaktionens sida kan vi bara återigen intyga att allt som sägs där är korrekt, att det inte finns något som vi inte hela tiden har känt till, att inga donationspengar går till något annat än Avpixlats verksamhet och att anklagelserna om att Ekeroth skulle missköta sin uppgift att hantera våra donationer är absurda och lågsinnade på alla sätt och vis.


Det har även, som ett resultat av förra veckans mediaprat om våra donationspengar, kommit in en del frågor till redaktionen från enskilda donatorer gällande huruvida några ändringar rekommenderas göras avseende deras löpande donationer till oss. Vi vill därför passa på att besvara dessa frågor här på samma gång: Nej, vad oss anbelangar ser vi gärna och med stor tacksamhet bara att ni fortsätter era donationer på precis samma sätt som tidigare.


Det finns i dagsläget inget bättre sätt att göra det på, och varken samarbetet med eller förtroendet för Kent Ekeroth är på något sätt förändrat.


I övrigt väntar vi på redaktionen nu bara med spänning på vilka fantasifulla och desperata lögner Aftonbladet och Expressen ska lyckas prestera härnäst i syfte att försöka dra uppmärksamheten från Sverigedemokraternas politik och motverka Jimmie Åkesson-effekten under den stundande Almedalsveckan. Kommer Aftonbladet månne försöka bräcka sina tidigare lögner om en hemlig serverbunker på Nya Zeeland, och kanske krydda det hela med lite nya falska anklagelser om vilka som enligt dem och deras “experter” skulle ingå i Avpixlats redaktion?


Kommer Expressen, med en egen omsättning på 1,4 miljarder och både en chefredaktör och flertalet journalister som är dömda för grova brott, ge sig på att försöka smutskasta Avpixlat och Kent Ekeroth baserat på några förljugna detaljer kring de insamlade donationspengar som är vårt enda sätt att kunna fortsätta bedriva vår verksamhet?


Enbart fantasin och skrupellösheten hos Jan Helin och Thomas Mattsson sätter gränserna, så möjligheterna är åtminstone mer eller mindre oändliga.


Uppdaterad

På torsdagen erkänner Aftonbladet i en artikel att man hackat sig in i Kent Ekeroths dator och kopierat hans privata mejlkonversation. I klartext vidgår alltså Aftonbladets redaktion att de har gjort sig skyldiga till dataintrång mot en riksdagsledamot, vilket naturligtvis är olagligt.


Avsikten med det brottsliga förfarandet sägs vara att man velat hitta uppgifter som styrker den egna konspirationsteorin om att Ekeroth ingår i Avpixlats redaktion.

Citat ur den olagligt överkomna mejlen som återges i artikeln gäller bl.a. att Ekeroth ska ha irriterat sig över att det ibland varit svårt att få kontakt med redaktionen. Han ska också haft synpunkter på hur vår layout ser ut och vid något tillfälle tipsat oss om att lägga upp ett Youtube-klipp från en riksdagsdebatt.

 Ekeroth har också fått frågor från Aftonbladet om sin relation till Avpixlat utifrån de stulna mejlen och hans svar återger tidningen i en separat artikel.


Egentligen finns inga skäl för oss att överhuvudtaget kommentera vad Sveriges största skandaltidning skriver i sin boulevardjournalistik eller uppgifter som dess redaktion har kommit över genom att begå allvarliga brott.

För våra läsare vill vi dock ändå upprepa att varken Kenth Ekeroth eller någon annan aktiv Sverigedemokratisk politiker eller centralt placerad tjänsteman inom partiet ingår i Avpixlats redaktion eller har något inflytande över de redaktionella besluten.


 Avpixlat är en obunden Sverigevänlig opinionsbildande och nyhetsförmedlande sajt. Att såväl vi på redaktionen som många av våra läsare ideologiskt står nära Sverigedemokraterna i partiets profilfrågor är en annan sak.


Om alla personer som har mejlat Avpixlat med synpunkter på det vi skriver, åsikter om sajtens utseende och tips på YouTube-klipp och annat som vi borde publicera skall anses ingå i redaktionen, då har vi sannolikt Sveriges i särklass största redaktion med en stab på tiotusentals medarbetare.


Vårt tips till Aftonbladet är att ägna lite mer tid och möda åt att komma till rätta med den journalistiska undermåligheten i och de tveksamma politiska kopplingarna kring den egna publikationen i stället för att bekymra sig så mycket om hur vi driver vår sajt. Vårt redaktionella arbete och frågorna kring vår publicistiska integritet klarar vi alldeles utmärkt att hantera själva.

Avpixlatredaktionen

Källa: http://avpixlat.info/2013/06/27/ytterligare-fortydligande-om-avpixlats-donationspengar/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar