torsdag 13 juni 2013

Salafister misshandlade tv-team i Tyskland



Uppdaterat: Salafister misshandlade tv-team i Tyskland

Posten uppdateras med ett längre inslag om salafisternas brutala överfall och misshandel av ett tv-team i Tyskland. Vi klistrar detta under natten och förmiddagen så fler kan ta del av dramat. Sedan kan man undra varför varken riksmedia eller tidningen Journalisten tagit upp överfallet, det handlar trots allt om branschkollegor.

I fredags hade ett TV-team från tyska ARD (public service) bestämt träff med en imam utanför moskén Tauheed Mosque, radikal i sig, i staden Offenbach öster om Frankfurt. Teamet bestod av en kameraman, en assistent och en reporter och de var där för att intervjua imamen om militanta salafister som reser till Syrien för att ansluta sig på jihadisternas sida mot regimen. Mer än femtio salafister har redan åkt till Syrien.

När teamet väntar på att fredagsbönen ska ta slut och imamen dyka upp börjar plötsligt ett tiotal salafister att omringa teamet. Helt utan förvarning går de till attack. Reportern fick ett knytnävsslag i ansiktet och flydde springande. Kameramannen överfölls och fick flera hårda slag och sparkar medan kameraassistenten råkade värst ut. Han slogs ner och fick en hjärnskada och vårdas nu på sjukhus. Kameran, värd några hundratusen kr, slogs också sönder.


Reportern säger att han märkte hur salafisterna kom ut på gatan i samband med att kameramannen tog några etableringsbilder på moskén. Stämningen blev genast obehaglig och det verkade som de inte ville att man skulle filma där alls, enligt reporten. Strax därpå small det. ARD berättar även att gruppen på de tio salafisterna redan står under bevakning från den tyska säkerhetstjänsten.
Se även nedanstående.

http://www.friatider.se/unga-muslimer-pryglade-journalister

http://www.hr-online.de/website/static/flashplayer/mediaplayer-5.2-mod-2.swf?file=http%3A%2F%2Fwww.hr.gl-systemhaus.de%2Fvideo%2Ffs%2Fhessenschau%2F130610194216_hs_moschee_7517.mp4&width=384&height=306

http://translate.google.com/translate?sl=de&tl=en&js=n&prev=_t&hl=sv&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.hr-online.de%2Fwebsite%2Frubriken%2Fnachrichten%2Findexhessen34938.jsp%3Fkey%3Dstandard_document_48702775%26rubrik%3D36082%26seite%3D1%23titel2

Källa: Avpixlat artikel
http://avpixlat.info/2013/06/11/salafister-misshandlade-tv-team-i-tyskland/


Varför uppmärksammar inte svensk media om detta??? Det råder inte demokrati och yttrandefrihet i sverige längre då media mörklägger händelser som inte passar in i politisk korrekthet.
En DN -journalist har faktiskt erkänt att man ljugit om kravallerna . Se nedanstående länk.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/24/dn-journalist-darfor-ljuger-vi-om-invandrarkravallerna/


Varför undersöker man inte de bakomvarande orsakerna till upplopp i europa som inte alls beror på arbetslöshet eller annat utan som har säkerligen en religiös orsak.

Se nedanstående inlägg som visar vad muslimska brödraskapet har för åsikter och vad de vill med europa, samt en intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet,, som inte är den enda radikala islamist i riksdagen iljöpartiet har även en som bjudit in en kritiserad antisemit till riksdagen, om detta kan ni läsa i nedanstående länk.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar