tisdag 4 juni 2013

Norsk polis: Kriminella flyktingbarn använder asylboende som hotell

    
Norska flaggan

Kriminella män från arabvärlden har omvandlat ett boende för unga illegala invandrare, så kallade ensamkommande flyktingbarn, i Asker utanför Oslo till en bas för olaglig verksamhet. Det fastslår den norska polisen, som samtidigt tillstår att man närmast står maktlös inför problemet, skriver Verdens Gang.

– Detta är personer som uppger sig vara ensamkommande flyktingbarn, men som i realiteten är kriminella och reser runt i Europa där de bedriver yrkeskriminell verksamhet inom narkotikaområdet. Många av dem är över 18 år men uppger en lägre ålder, säger vakthavande befäl Rolf Daae Meyer vid Askers polisstation till Verdens Gang.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10110561

Araber i fokus

 I en rapport till det norska Migrationsverket, UDI, sammanfattar polisen situationen i Askers boende för ensamkommande flyktingbarn. I rapporten varnar polisen för stora problem med boende som begår brott, i synnerhet vad gäller asylsökande från de nordafrikanska länderna i arabvärlden.
Bland de vanligare brottstyperna finns narkotikahandel i Oslo, stöld från andra boende, grannar eller affärer i området. Flera av de ensamkommande flyktingbarn som bor på mottagningen har också varit inblandade i allvarliga våldsbrott i Oslo, skriver Verdens Gang.

Källa: Fria tiders artikel
http://www.friatider.se/norsk-polis-kriminella-flyktingbarn-anvander-asylboende-som-hotell

I Norsk media vågar man skriva rakt på sak även om det är negativa händelser i samband med invandrare och asylsökande, men i sverige är det mörkläggning av det mesta som sker i samband med detta.

Norsk media har kritiserat Aftonbladet t.ex. i en artikel, läs om detta samt annat om norge.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/27/norsk-centerpartist-stang-granserna/

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/03/norsk-systertidning-sagar-aftonbladet/

                                             

I nedanstående artikel i Verdens gang Norge så har man rubriken i en artikel ”Jag är inte sjuk jag är bara svensk” Bilden ovan finns med i artikeln i Verdens gang.

http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10113487

                                                    

I nedanstående inlägg kan ni läsa fakta om skattefria bidrag för invandrare samt statistik över ensamkommande i europas länder, där sverige har tagit emot flest ensamkommande av alla europas länder..uppgifter på kostnader för invandringen , samt intressanta videos och artiklar.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/19/den-1-juli-trader-den-nya-vansinniga-vardlagen-for-illegala-i-kraft/

Se även nedanstående inlägg som handlar om vad en smygfilmad iman predikat om europas bidragssystem.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar