fredag 14 juni 2013

Sandlådenivån inom svensk politik

    
fartyget


Jag anser det förfärligt när politiska partier gör allt för att frysa ut ett demokratiskt valt parti som SD och inte röstar med dem även om de skulle gilla deras förslag..man ser till makten för sitt eget parti istället för sveriges bästa..vilket är skrämmande.


Sverige håller på att gå under för att politiker och andra inte verkar våga säga sanningen om den ansvarslösa flyktingpolitik som förs.

Lyssna på en invandrare som bott i sverige i många år och som betalat sin skatt vad han anser om SD och om flyktingpolitiken i sverige. Lyssna även på andra inlägg som är intressanta.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Se även på fakta om skattefria bidrag som betalas till invandare som man sedan säger att de är socialt utsatta? Läs även om statistik av ensamkommande som visar att sverige tagit emot flest ensamkommande i hela europa.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Att Reinfeldt inte för en politik som gynnar sverige och svenskarna kan ju förklaras av att han kanske påverkats av hans radikale islamist inom partiet . Läs nedanstående om kritik ang. moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet.

ttp://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar