torsdag 13 juni 2013

Här ljuger DN om rapport om invandringens kostnader – är istället förlust

    
En svensk håller truten

OECD: Invandrare får tio gånger mer i bidrag per capita än svenskar
Publicerat den 13 juni 2013 kl 15:33

”I Sverige bidrar invandrarna mer till stat och kommun än de får tillbaka” skriver Bonnierägda Dagens Nyheter och hänvisar till en rapport från OECD
Artikeln är skriver av journalisten Henrik Brors och han passar på att ge en känga åt Sverigedemokraterna och invandringskritiker.

”Invandringen är en het fråga i de flesta länder, där partier som vill stoppa eller kraftigt begränsa möjligheten för flyktingar och arbetskraftsinvandrare att få uppehållstillstånd hävdar att samhället skulle tjäna stora belopp på en sådan politik. I Sverige har Sverigedemokraterna i flera år krävt en statlig utredning om invandringens kostnader”, skriver Henrik Brors.


DN-journalist: Därför missleder vi om invandrarkravallerna
”Nettot blir ett plus för samhället i de flesta av de 27 länderna”, fortsätter han.
”Även i Sverige bidrar invandrarna mer till stat och kommun än de får tillbaka.”

Problemet? I rapporten står det att invandringen är en kostnad för Sverige och de flesta undersökta länderna i det fall att man räknar med alla kostnaderna – något DN väljer att inte redovisa.
I siffrorna DN väljer att använda, basmodellen, ingår bara direkta sociala förmåner till invandrarna, inte framtida kostnader och ”gemensamma kostnader”, som behov av utökad infrastruktur, myndigheter med mera i och med ökad befolkning.


”Uppskattningarna i basmodellen missar ett antal stora budgetposter, både på inkomst och utgiftssidan”, står det i rapporten (s160).
”På per capita-basis, om man räknar in allt både på intäkts- och utgiftssida, förutom försvaret, blir resultatet som del av BNP något negativ (-0,3% av BNP 2008) i medel för länderna”, står det vidare.
Sverige har då en av de högre nettokostnaderna i OECD-området, på -0,57 procent av BNP.


Då är ytterligare kostnader som ökad kriminalitet, sämre skolor, med mera, inte inräknad. Ej heller skiljer rapporten på till exempel invandrade danskar och somalier, utan alla invandrargrupper bokförs som en grupp.


DN-vrede när Heritage-expert använder IQ som argument mot invandring
”Invandrarnas fiskala bidrag [till samhället] är generellt sett mindre än inföddas. Mestadels för att de betalar mindre skatt”, står det i sammanfattningen till rapporten.

Bland annat framgår det i rapporten att invandrare i Sverige mottar sociala förmåner i 10 gånger högre uträckning än svenskar (tabell 3.A1.3).


DN:s nytillträdde chefredaktör Peter Wolodarski har tidigare klargjort i den egna tidningen att de kommer att satsa mer på ”agendasättande journalistik” som ”får oss att både tänka och känna”, sa han och syftade bland annat på Hassen Khemeris brev till Beatrice Ask.
Henrik Brors har sökts för en kommentar.
Läs också:

 Norge: Varje icke-västlig invandrare kostar 4,1 miljoner kronor
http://www.friatider.se/norge-varje-invandrare-kostar-41-miljoner-norska-kronor


Läs fakta på skattefria bidrag till invandrare samt information om ÄFS /äldreförsörjningsstöd/ till invandrare som också är skattefria och som däremot de lägsta pensionärernas bruttopension inte får i lägata bruttopension det de som betalat snällt sin skatt för att få en tryggad ålderdom.Se nedanstående länk om sveriges ekonomi och kostnader för invandringen.

Här ljuger DN om rapport om invandringens kostnader – är istället förlust


 Även en del fakta som kan få svenskar att vakna upp ur den fantasiföreställning politiskt de befinner sig i. Välfärden skärs ned i glesbygd som storstad men man satsar mer på att ta hit tusentals med människor med nödvändigt försörjningsstöd och som inte kan integrera sig i vårt samhälle p-g-a- en viss religion.

Vi har tagit emor massor med flyktingar från andra länder som inte alls ställt krav som nuvarande flyktingar ställer.men de har haft en annan religion…


Inte alla är som dessa som ställer krav men tyvärr blir de fler och fler..Oj oj så får man inte uttrycka sig det är ju hets mot folkgrupp?? Men vad kallar man dessa kravaller , bilbränder, skolbränder, stenkastning mot poliser m.m. ???? Är inte detta hets mot vår folkgrupp? Och vad tillhör en religion eller kostnader för flyktingpolitik för ras?

Media ljuger om upploppen m.m. se nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/24/dn-journalist-darfor-ljuger-vi-om-invandrarkravallerna/


Svar på vad som betalas ut skattefritt till invandrare samt statistik över ensamkommande, samt intervju med den radikala islamisten i försvarsutskottet i riksdagen som inte är den enda radikala islamist som finns i riksdagen, även miljöpartiet har en sådan som ni kan läsa om i länken nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Nedan en länk till ett inlägg som handlar om att en moderat politiker som  kritiserat sitt eget parti för att ha en radikal islamist i riksdagen i försvarsutskottet, Lyssna på alla videos i inlägget som handlar om religionen Islam samt vad muslimska brödraskapet har för avsikter om europa. Skrämmande upplysning om detta,,verser ur koranen finns med samt förklaring på ordet som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar islam.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar