måndag 24 juni 2013

Miljöpartiet: Icke-medborgare bör få avgöra rättsfall

    
Extremisterna i Miljöpartiet, eller i detta fall mer exakt partiets rättspolitiska talesperson Maria Ferm, vill stärka nämndemannasystemet – bland annat genom att tillåta icke-svenska medborgare i systemet.

I morgon presenteras Nämndemannautredningen. Miljöpartiet har under en lång tid arbetat med att utveckla sin egen nämndemannapolitik och presenterar idag flera förändringar av systemet de vill se.

Nämndemännen ska representera den svenska befolkningen som den ser ut i dag, skriver Ferm bland annat:

För att kunna tjänstgöra som nämndeman krävs att nämndemannen är svensk medborgare. Samtidigt kan även personer som inte är svenska medborgare rösta vid val till kommunfullmäktige och landsting. Denna skillnad är inte logisk och Miljöpartiet vill därför att de utländska personer som har rösträtt vid val till kommun- och landstingsfullmäktige, även ska vara valbara som nämndemän.

Vi vill också införa en så kallad fri kvot så att personer ska kunna nomineras direkt till kommunen och sedan granskas och utses utan att behöva gå via ett politiskt parti. En stor del av nämndemännen ska kunna nomineras fritt.

Källa: Avpixlat:
http://avpixlat.info/2013/06/24/fler-briljanta-forslag-fran-miljopartiet/#more-62675

SvD artikel:
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/det-behovs-fler-namndeman-inte-farre_8288082.svd

Det är ju inte konstigt att Maria Ferm kommer med ett sådant förslag då MP har en radikal islamist i riksdagen och som sannerligen önskar att muslimer får bli nämndemän och sitta i domstolar,, undrar bara om det inte blir jäv om det då skulle vara en muslimsk brottsling som rättegången handlar om.

Nedan kan ni läsa om Miljöpartiets radikala islamist i riksdagen.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/

                                                 

I nedanstående inlägg kan ni läsa om en moderat kommunpolitiker i Vallentuna som kritiserar sitt eget parti för att den radikala islamisten Waberi sitter i försvarsutskottet i riksdagen och han har minst sagt kontroversiella åsikter. Lyssna på intervjun med honom och läs artiklar som berör denne man i moderaterna.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Den radikale muslimen Mahmoud Aldebe också medlem i Muslimska förbundet som ville bli nominerad i Centerpartiet och hade förut krav på särlagstiftning för Sharialagar m.m. men blev kritiserad av centerpartiet och sedan enligt program på SR 09-11-08 ville han inte bli medlem där då han ansåg att de hade Islamofobi.

Läs nedanstående artikel i DN angående kraven som Aldebe ställde.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/muslimskt-forbund-kraver-egna-lagar


I England har islamister infiltrerat sig i politiken och en rad olika förändrringar i samhället har blivit av till förmån för muslimer.                                      

Läs nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/06/05/tony-blair-woolwich-attacken-visar-att-det-finns-ett-problem-inom-islam/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar