måndag 10 juni 2013

Ullenhags löfte: Skatten för invandrare kommer att sänkas

    
Fridolin-Du-Betalarpicture896084-500x283


Regeringens förmånspaket:

– Skattesubventionerad lön för invandrare
– Mer pengar till invandrarelever än svenska
– Lägre skatt för invandrare än svenskar
– Gratis tandvård för illegala invandrare


Kränkta invandrare i Stockholms förorter kommer snart få det betydligt lättare att göra en DO-anmälan. Detta som en del av regeringens nya satsning på invandrarstadsdelar – som bland annat innebär sänkta skatter för invandrare och mer pengar till icke-svenska skolbarn.


Satsningen meddelades av integrationsminister Erik Ullenhag (FP) i en debattartikel i DN. I artikeln går Ullenhag igenom regeringens politik och han berättar bland annat hur de överför pengar från svenska skolbarn till invandrarna i de utsatta stadsdelarna.

”Statliga pengar satsas på skolorna i de mest utsatta områdena och regeringen vill ändra skollagen så att kommunerna blir skyldiga att ge mer till de skolor som har störst behov”, skriver han.
Ministern nämner också hur Fredrik Reinfeldts regering har infört de så kallade instegsjobben, där de svenska skattebetalarna betalar 80 procent av invandrarens lön, för att göra det mer gynnsamt för företag att anställa invandrare än svenskar.

”Instegsjobb gör det billigare att anställa”, skriver Ullenhag.

Reinfeldts beslut: Skattebetalarna ska amortera invandrarnas lån

http://www.friatider.se/csn-inflyttningslan-till-invandrare-svenskar-studenter-blir-utan

Integrationsministern poängterar också att skatten i de invandrartäta områdena kommer att sänkas. Återigen för att det ska bli lönsammare att anställa invandrare än svenskar.


”Regeringen har också aviserat att vi vill pröva nystartszoner i de mest utsatta stadsdelarna så att det blir billigare att anställa i dessa stadsdelar”, skriver han och fortsätter:

”Det handlar om stadsdelar som Tensta och Rinkeby i Stockholm, Rosengård i Malmö och Backa i Göteborg. I dessa områden är utanförskapet utbrett”.


Dock måste mer göras, enligt regeringen. Därför ska nu DO flytta sitt kontor till någon av invandrarförorterna Tensta eller Rinkeby.


”Men förbättringen sker i områden som har mycket stora sociala utmaningar och mer behöver göras. Samhällets institutioner behöver bli mer närvarande i de mest utsatta bostadsområdena. Regeringen har därför gett Diskrimineringsombudsmannen, som har cirka 100 anställda, i uppdrag att förbereda en lokalisering till Tensta eller Rinkeby”, skriver Ullenhag.


I dagsläget går 7 av 10 nya jobb i Sverige till invandrare, tack vare regeringens generösa förmåner.
Romska kvinnor står för 7 av 10 DO-anmälningar

Klart för gratis tandvård för illegala invandrare

Källa: Fria tiders artikel.

http://www.friatider.se/lagre-skatt-for-invandrare


                                                    S-förslag höj skatterna för svenskarna!

Läs nedanstående om fakta på skattefria bidrag och ÄFS (äldreförsörjningsstöd) för invandrare, statistik samt kostnader för invandringen m.m. intressanta artiklar och videos.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Läs mera om förmåner för invandrare som inte svenska skattebetalare har.
http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2013/04/mer-skattepengar-for-invandrare.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar