onsdag 19 juni 2013

David Lång (SD) om skenande utgifter för migration och integration

     

Sverigedemokraternas riksdagsledamot David Lång talade i riksdagen om de ständigt skenande utgifterna för migration och integration.


Mellan 2006 och 2013 har utgiftsområde Migration i statsbudgeten ökat från 4,5 miljarder kronor till 10,2 miljarder kronor, dvs mer än en fördubbling på bara ett fåtal år. För utgiftsområde Integration har ökningen under samma period varit procentuellt ännu större, från 3,4 miljarder 2006 till 9,9 miljarder kronor 2013, dvs nästan en tredubbling.


Endast 11 procents höjning kan motiveras för uppräkning till följd av inflationen. För utgiftsområde Migration skulle det innebära en höjning från 4,5 miljarder kronor till 5,0 miljarder kronor och för utgiftsområde Integration en höjning från 3,4 miljarder kronor till 3,8 miljarder kronor. Resterande ökning på 5,2 miljarder kronor för utgiftsområde Migration och 6,1 miljarder kronor för utgiftsområde Integration är således rena anslagshöjningar till följd av ökad massinvandring.


Vad värre är har goda pengar dessutom i stor utsträckning kastats efter dåliga – när integrationsåtgärder har misslyckats har man ökat anslagen ytterligare i hopp om att detta skall ge ett annat utfall. Lång jämför det med attityden hos en spelmissbrukare som försöker vinna tillbaka det han förlorat genom att desperat öka insatserna.


En stor del av de ökande anslagen för migration har dessutom tagits från biståndsbudgeten. Mindre pengar till kostnadseffektiv hjälp till många på plats i de behövandes närområden alltså till förmån för dyr hjälp till de privilegierade få som lyckas ta sig till Sverige, vars flyktingskäl och skyddsbehov dessutom nästan aldrig kan styrkas. Tvärtemot all logik.


Lång ställer också de kraftiga utgiftsökningarna för Migration och Integration i relation till nedskärningarna i utgiftsområdet 10 som handlar om ekonomisk trygghet för svenskar vid sjukdom och handikapp, nedskärningar som regeringen dessutom har aviserat skall fortsätta.
Relaterat:
“Var sjunde biståndskrona går till Migrationsverket”

http://avpixlat.info/2013/06/19/var-sjunde-bistandskrona-gar-till-migrationsverket/


Källa: Avpixlats artikel.
http://avpixlat.info/2013/06/19/david-lang-sd-om-skenande-utgifter-for-migration-och-integration/


I nedanstående länk kan ni läsa fakta på skattefria bidrag som betalas ut till invandrare, samt uppgifter på kostnader för flyktingmottagande, statistik, samt intressanta artiklar och videos.

                                                     


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Gå även in och lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 SR och säger sin mening om invandringen i sverige samt om SD.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar