onsdag 12 juni 2013

Nu klart: Sexmiljoners lyxvilla till ensamkommande invandrare

     


Samtliga partier i Leksands kommunfullmäktige förutom SD röstade under måndagen för att köpa en flermiljonersvilla som boende åt invandrare med ensamhushåll i åldrarna ”16 till 18″ år, skriver DT.
Förutom lyxvillan så röstade fullmäktige för att utöka antalet platser för mottagning av unga invandrare från 14 till 20 samt för att utarbeta en ny integrationsplan.

SD var kritiska och menade att andra kommunbor bortprioriteras och om man tvunget skulle öka bidragsinvandringen till kommunen borde man undersöka möjligheten att använda befintligt boende.
– Sverigedemokraterna yrkar avslag på alla tre punkterna. Det läggs för mycket pengar på för få människor. Hjälper gör man bäst på plats, sa SD Michael Bengts och frågade sig vad slutkostnaden skulle bli.

Han fick sedan hård kritik av de andra partierna som alla ställde sig bakom den generösa invandrarsatsningen.

I Leksand ligger skattesatsen på 33,5 procent, något över riksmedel.
Källa: Fria tiders artikel.
http://www.friatider.se/nu-klart-sexmiljonerkronors-lyxvilla-till-ensamkommande-invandrare

Läs också:
http://www.friatider.se/bert-karlsson-oppnar-asylslott-utlovar-hotellstandard

http://www.friatider.se/200-invandrare-pa-flyktingslott-kostar-380000-skattekronor-om-dygnet

Gå in på nedanstående inlägg och läs fakta på skattefria bidrag som betalas ut till invandrare, samt statistik över ensamkommande, intressanta artiklar m.m. Uppgifter på kostnader för invandringen finns med i inlägget.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Inte bara svenskar som reagerar över den ansvarslösa flyktingpolitik som förs. Invandrare reagerar också över denna ansvarslösa asyl och migrationspolitik som kostar skattebetalare mycket pengar. Lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och säger vad han tycker om både SD och flyktingpolitiken. Lyssna även på Jan Guilou som intervjuas angående vad han anser om SD. Se inlägget nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar