onsdag 16 april 2014

Expressen bedriver åsiktsförföljelse genom dörrknackning


Expressens journalister bedriver hatkampanj mot dem som har synpunkter på invandringen, gör oanälda hembesök, vilket jag anser är att kränka människor och sedan filma detta.

Nedan exempel på sådana besök.Men det finns fler. Att David Baas avskyr SD det kan man ju förstå av hans artiklar i Expressen, Men varför intervjuar inte Expressen dem som sprider hat mot SD och uttalar sig illa på kommentarer m.m.? Eller gör hembesök hos vänsterextremister som hotar och utövar våld.


Nedan kan ni läsa om vänsteraktivister
http://ladycobra.wordpress.com/2014/04/04/vansteraktivister-bakom-hot-mot-riksdagsman/

Vänsterextrema Revolutionära Fronten, RF, har enligt en Säporapport ett huvudsyfte: att få politiska meningsmotståndare att hoppa av sina uppdrag.

För att nå målet tvekar de inte att ta till yxor, knivar, brandbomber och allvarliga hot.

– En bedömning som vi har gjort är att RF är betydligt mer farliga och våldsamma än några som högern kan ställa upp med, säger Daniel Lindström vid polisens kriminalunderrättelserotel i Västmanland.
Polismännen möttes av en lägenhet fylld med brandbomber, gatustridsvapen, ansiktsmasker, skidglasögon, gummihandskar och pyroteknik när de slog till mot en lägenhet på Fristadsgatan i Eskilstuna den 19 november förra året. En företrädare för Revolutionära Fronten hade hyrt lägenheten i andra hand för att organisationen skulle kunna ha den som bas.

- Det såg mer eller mindre ut som en terrorcentral, säger Daniel Lindström. Läs mera nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/04/03/vansterextrema-revolutionara-fronten-rf-farliga-och-valdsamma/

Varför knackar inte Expressen på hos vänsteraktivister som hotar politiker t.ex.?

Jag försvarar inte alls näthat på något sätt och tar avstånd från grova uttryck på nätet, men jag anser att det är helt fel att gå och besöka folk oanmält för att direkt försöka förstöra för ett demokratiskt valt parti i Sverige.

Jag hoppas ni tittar på nedanstående filmer som visar vad en moderat, kristdemokrat och socialdemokrat säger när de tror att kameran inte är på, och säger något helt annat när dolda kameran är på. Egentligen så vill de samtliga minska på nuvarande mängder med flyktingar som Sverige tar emot.
Åsikterna har säkerligen inte förändrats då mängden flyktingar ökat enormt sedan dessa intervjuer gjordes.
Se på filmerna i nedanstående videolänkar.



Lyssna på dessa videos som är inspelningar av samtal till Ring P1 SR, 2 invandrare säger vad de tycker om invandringen




Jan Guilou blev tillfrågad av Aftonbladet om han ville göra en undersökning om SD, vilket han gjorde trots att han hade då mycket annat att göra.Lyssna på den intervjun nedan.

Många delar David Långs åsikter om flyktingpolitiken, lyssna nedan.

Nedan fakta på skattefria bidrag och andra förmåner som ges till dem som kommer till Sverige nu och det är vi skattebetalare
som betalar notan.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Läs läkaren Ilona Michalowskis blogg som är mycket bra, hon ser ju hur det är i vården och vill göra något åt detta.
http://mittsd.se/att-vaga-sta-upp-det-man-tror-pa/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar