tisdag 4 februari 2014

Växjömoderat hånar SD:s väljare: ”White trash”

Sverigedemokraternas väljare är så kallat ”white trash”: lågutbildade, asociala och har dåligt självförtroende. Det hävdar moderaten Bo Frank, ordförande för kommunstyrelsen i Växjö.

Det var i söndags som Bo Frank gick till våldsamt angrepp mot människor som röstar på Sverigedemokraterna.

SD:s väljare består av ”white trash” och befinner sig på gränsen till att stå utanför samhället, menar Frank.

”Hörde ett program på P1 om vilka som sympatiserar med SD. Stämmer med mina iakttagelser. Få politiker i Sverige som träffar så mycket folk som vad jag gör. Hög som låg. Står man utanför ICA i Braås eller Lammhult hör man samma sak.

I USA kallas de för white trash av kulturradikaler. Lågutbildade, dåligt självförtroenede och på gränsen till det asociala. Många förtidspensionerade. I ett gränsland till att stå utanför samhället”, skriver han på sin blogg.

Frank betonar emellertid att inte alla sverigedemokrater är ”onda människor”. Deras problem är, enligt Frank, att de inte klarar av ”globalisering, förändring, Pridefestivaler och nya intryck”.Verkar som Bo Frank är rasist och främlingsfientlig,  då massor med invandrare röstar på SD, skulle alla dessa vara asociala och lågutbildade? Detta visar vilken människosyn denna hatande man har.

Att Bo Frank hört detta på SR P1  om att SD:s väljare består av lågutbildade med dåligt självförtroende m.m.är inte så märkligt, då SR P1 är mycket politiskt vinklat.

Bo Frank kan ju lyssna på vad invandrare tycker i nedanstående länk.

Och tydligen så anser han att mina vänner som är advokater skulle vara lågutbildade och asociala med dåligt självförtroende
för att de röstar på SD. Tillåt mig skratta!

Tydligen så förringar han även en nationalekonom som har synpunkter på invandring och mångkultur också som t.ex. Tino Sanandaji i sitt tal i Almedalen, som finns att lyssna på i ovanstående inlägg.

Måste vara väldigt många lågutbildade med dåligt självförtroende i Sverige, enligt vad denna hatiska man fantiserar om. då SD gång på gång i opinionundersökningar varit det tredje största partiet.

                                       
                                  
Bo Frank och Reinfeldt kanske vill göra om Sverige till en islamistisk stat med sharialagar för att göra den radikala islamisten i försvarsutskottet glad, han ser sig ju gärna bo i en islamistisk stat.
Kritik har riktats mot Reinfeldt p.g.a. denne man från moderat kommunpolitiker i Vallentuna, som verkligen säger vad han tycker, detta kan ni läsa om nedan.

                                         
Även miljöpartiet har en radikal islamist i riksdagen som bjudit in kritiserad antisemit till riksdagen, läs nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/


Även socialdemokraterna har minst en radikal islamist i partiet och nu har det framkommit en hemlig överenskommelse med radikala islamister.

Läs nedan och lyssna på moderaten Waberi som har ett anförande om försvaret i riksdagen, samt
på vad Nalin Pekgul har att säga om invandring och judehat m.m..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar