fredag 21 februari 2014

Åkesson: Borgs höjda skatter ska finansiera massinvandringen

jimmie-akesson

Idag meddelade finansminister Anders Borg att regeringen inför nästa mandatperiod planerar omfattande skattehöjningar.

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson är kritisk.
Höjd alkoholskatt, tobaksskatt, fordonsskatt, sänkt studiebidrag, minskat försvarsanslag och slopat pensionsavdrag. Det är några av de åtgärder som Anders Borg vill ta till för att ”stärka statsfinanserna” under de kommande åren.

Enligt Svenska Dagbladet meddelade finansministern på torsdagsmorgonen dessutom att det kommer att bli en ”kraftig ökning” av asylinvandringen till Sverige. Han påstod dock att kostnaderna för invandringen ”inte är kopplade till svensk ekonomi, utan är en extern faktor”.

SD-toppen Jimmie Åkesson är skeptisk till Borgs förslag.
– Det saknas en röd tråd i regeringens ekonomiska politik. För några månader sedan ville man genomföra ofinansierade skattesänkningar för de som tjänar mest. Nu kommer ett helt paket med besparingar som slår mot bilägare, människor som sparar till sin pension och studenter, säger han i ett pressmeddelande.

Jimmie Åkesson vill heller inte riktigt tro på Borgs försäkringar om att den rekordhöga asylinvandringen inte har någon som helst effekt på den svenska ekonomin.

– Samtidigt fortsätter massinvandring att vara en helig ko. Regeringen skriver precis som tidigare år kraftigt upp prognoserna för statens utgifter för invandring. Under 2014 ökar utgifterna för migration och integration med 3,4 miljarder och under 2015 ökar kostnaderna med 5,5 miljarder. Regeringen har satt i system att göra glädjekalkyler över kostnaderna för invandringen, säger SD-ledaren.

Källa: http://www.friatider.se/akesson-borgs-hojda-skatter-ska-finansiera-massinvandringen
http://www.mynewsdesk.com/se/sverigedemokraterna/pressreleases/sd-ingen-roed-traad-i-regeringens-aatstramningsfoerslag-963671

Nedan fakta på skattefria bidrag för våra nya innevånare, samt andra förmåner som t.ex. inte skattebetalande svenskar får.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Varför lyssnar inte Reinfeldt på framstående nationalekonomer och andra som slår larm om att denna asyl och migrationspolitik är ohållbar, läs nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/10/28/tung-ekonom-sverige-maste-ha-en-restriktiv-invandringspolitik/

Tino Sanandaji nationalekonom säger vad han anser om mångkultur och invandringen.

Nedan säger en invandrare vad han tycker.

Angående bl.a. omvänd rasism alltså mot svenskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar