tisdag 25 februari 2014

”Flyktingar” semestrar i hemlandet

picture335394-500x306
En tjänsteman vid en asylmottagning i Norge uppmärksammar i en skrivelse till regeringen att många invandrare åker på semester i sina hemländer bara några månader efter att de fått asyl.

”Hur farligt är det egentligen i hemlandet som gör att man kvalificerar sig för uppehållstillstånd när man efter bara några månader kan återvända dit på semester?”

Den frågan ställer Beate Klette, som arbetar på en asylmottagning i Bodö, i en skrivelse till Norges justitieminister Anders Anundsen.

På det norska Utlänningsdirektoratet tar man Klettes brev på stort allvar. Tone Loger Tveter, som arbetar på Utlänningsdirektoratets asylavdelning, uppger att det finns möjlighet att återkalla uppehållstillstånd för invandrare som semestrar i hemlandet.

– Jag räknar med att vi kommer att få i uppgift att undersöka det här närmare. Det här är ett system som är avsett för människor som har ett reellt skyddsbehov och då undergräver man asylinstitutet om man reser tillbaka till hemlandet strax efter att man fått uppehållstillstånd, säger hon till Nettavisen.

http://www.nettavisen.no/nyheter/far-innvilget-asyl–drar-til-hjemlandet-pa-ferie/5169118.html

Referens: http://www.friatider.se/flyktingar-semestrar-i-hemlandet

Det är ju lika i Sverige som i Norge och jag börjar undra om det är dessa skattefria bidrag och andra skattefria förmåner som lockar alla dessa att komma hit? Läs fakta nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Lyssna även på Uppdrag gransknings program om SFI fusket som tydligen är mycket utbrett och intervju med bl.a. 2 arabiska kvinnor som bott i Sverige i många år och inte kan prata svenska trots flera SFI kurser, men de säger ju själva att de inte vill ha ett arbete. Någon invandrare ansåg Sverige vara ett korkat land som betalar invandrare för att lära sig svenska.
                                           
Moderaterna har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen och jag förstår att han vill ha hit sina landsmän, läs kritik mot Reinfeldt från moderaten Björn Shaerström
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

För att ha kritiserat Reinfeldt och haft synpunkter på invandringen och även på islam, hotas han nu av avstängning från Moderaterna, så är demokratin i Sverige…
Läs nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/02/17/mot-bjorn-schaerstrom-som-reinfeldt-vill-tysta/

Socialdemokraterna avslöjade med hemligt samarbete med radikala islamister, läs nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/30/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister/

Läs om den smygfilmade imanen som predikat om europas bidragssystem som han menade betalade muslimernas Jihad, m.m. skrämmande ord han sagt.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Lyssna på nationalekonomen Tino Sanandaji som pratar om mångkultur och invandring.


Lyssna på samtal till ring P1 där invandrare talar klarspråk om invandring och SD.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/13/fler-man-med-utlandsk-bakgrund-valjer-sd/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar