måndag 17 februari 2014

Möt Björn Schaerström som Reinfeldt vill tysta

schaerstrom_420 

PARTIPISKAN VINER Avpixlat har vid ett flertal tillfällen tidigare uppmärksammat Moderaternas obekväme lokalpolitiker i Vallentuna, Björn Schaerström.

Nu senast efter att de “nya moderaterna” med massinvandrings- och Miljöpartiet-kramaren Fredrik Reinfeldt i spetsen bestämt sig för att få tyst på honom. Schaerström har nämligen haft mage att ifrågasätta den förda invandringspolitiken.

Egentligen har Schaerström inte ens gjort det. Det han protesterar mot är huvudsakligen att massinvandringen bekostas med skattemedel. 

Schaerström är också starkt islamkritisk. Fast strängt taget är han inte det heller, han är lika kritisk till all religion och vidskeplighet. 

Ovanpå detta anser Schaerström att avskaffandet av försvaret är oförsvarligt och i likhet med bl.a. Sverigedemokrater menar han att skolan bör återförstatligas, att kommunalisering och en alltför långtgående friskolereform har gått ut över kvaliteten i undervisningen.

Schaerström ställer också den i svensk debatt sällan hörda frågan om varför inte de stenrika oljeländerna i arabvärlden tar huvudansvaret för flyktingarna från närområdet. Det förefaller ju betydligt mer rimligt än att de ska slussas över halva jorden till Sverige till en kultur, ett klimat och ett språk som de är helt obekanta med.

På grund av detta har Moderaterna öppnat ett snabbuteslutningsärende mot Schareström. Det är ju valår och viktigast av allt för Reinfeldt och hans närmaste entourage är att hata Sverigedemokraterna. Det är t o m viktigare än att behålla regeringsmakten har statsministern deklarerat.

Då går det förstås inte an att ha en sådan som Schaerström springa lös och yppa obekväma sanningar.

Möt Björn Schaerström i ett urval tweets nedan de senaste månaderna och gå gärna in och ge honom ert stöd på Twitter under hashtaggen #jagärbjörn. Det är inte förenligt med demokratiska grundprinciper att det inom sju av åtta riksdagspartier inte går att ha en kritisk åsikt om invandringspolitiken utan att riskera uteslutning.

Lyssna på intervju med Björn Shaerström i Avpixlat artikeln samt se alla hans twitterinlägg som finns kopierade i länken nedan.

                                            


Även Socialdemokraterna och Miljöpartiet har radikala islamister i riksdagen. Mehmet Kaplan har bjudit in kritiserad antisemit
till riksdagen som moderaten Waberi och socialdemokraten Omar Mustafa var med och lyssnade på.

                                       



Det har avslöjats att Socialdemokraterna har en överenskommelse med islamister, läs nedan

78 % av muslimerna i storbrittanien är emot yttrandefrihet.
Se nedanstående video.
Lyssna på en intervju med Gert Wilders som berättar om islaminiseringen i Europa i Newsmax.TV Intervjuare är Kathleene Walter.

   
                                 
Nedan fakta på skattefria bidrag och andra förmåner för dessa tusentals nya innevånare som kommer varje år och fler kommer
då det ges permanent uppehållstillstånd för alla från Syren t.ex. sedan kommer det ju anhöriginvandrare från Somalia o.s.v.

Läs även denna artikel, där det framgår vad Expressens Anna Dahlberg anser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar