onsdag 6 november 2013

Mångkriminell och terrorhyllande judinna bakom tårtattacken mot Åkesson


irene-508-330x140
Det var den 60-åriga judinnan Irene Matkowitzc som kastade en tårta i ansiktet på Jimmie Åkesson i går. Hon hyllar politiska terrorgrupper och är flera gånger dömd för brottslighet.

Det är nu klarlagt att det var den 60-åriga judinnan Irene Matkowitzc som genomförde tårtattacken mot Jimmie Åkesson. Hon har själv gått ut med bild och namn i Expressen och tagit på sig dådet.

Hon har på sin blogg uttryckt kärlek till våldsnätverket AFA (Antifascistisk Aktion) och hyllat terroristgruppen Rote Arme Fraktion (mer känt som Baader-Meinhof-ligan) som låg bakom flera politiskt motiverade mord i Tyskland. På Facebook gillar hon ”Revolutionära fronten” som för bara några dagar sedan hyllade morden på två grekiska nationalister.

På Youtube har hon lagt upp när hon sjunger en hyllningslåt till Kubas kommunistledare Fidel Castro (se filmen ovan).

Den tårtkastande Matkowitzc förekommer under 14 avsnitt i belastningsregistret, varav flera olovliga körningar och narkotika brott. Hon är också innehavare av den enskilda firman MIM Bygg & Maskin.

Hon har drivit flera bloggar på nätet, bland annat en där många inlägg är på engelska. Där uppmanar hon alla ”radikala anarkistiska, syndikalistiska och socialistiska judar” att skaffa en adress i Israel så att de kan rösta där. Via sitt twitterkonto har hon också haft kontakt med kvinnomisshandlaren Kim Fredriksson.

Matkowitzc är boende i Björkhagen, strax söder om Stockholms innerstad. I Björkhagen bor, enligt statistikomstockholm.se, 413 personer med utomeuropeisk bakgrund av totalt 6160 personer vilket motsvarar 6,7%.

Realisten.se kommer återkomma med fler uppgifter om Matkowitzc inom kort.
Referens: https://www.realisten.se/2013/11/06/mangkriminell-och-terrorhyllande-judinna-bakom-tartattacken-mot-akesson/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar