torsdag 7 november 2013

Gruppvåldtagen flicka tros ha blivit kebab

 

article-0-191F372B00000578-662_634x497
LONDON.Brittiska mordutredare har på nytt öppnat en utredning om den 14-åriga flickan Charlene Downes mystiska försvinnande. Polisen tror att hon kan ha blivit gruppvåldtagen av upp till 100 män från Mellanöstern, innan hon blev styckmördad och nedmald till kebab, skriver brittiska Daily Mail.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2483351/Cherlene-Downes-missing-person-case-reopened-police.html

Det är den brittiska rikskriminalpolisen Scotland Yard som utreder nya uppgifter om 14-åringens mystiska försvinnande i kuststaden Blackpool i nordvästra Storbritannien 2003. På torsdagen stod det klart att hon en kort tid före sin död hade blivit utsatt för sexuella övergrepp av så många som hundra olika män, skriver Daily Mail.


Enligt den ansedda brittiska tidningen misstänker polisen nu att männen tillhörde en pakistansk-arabisk våldtäktsliga som driver ett stort antal kebabställen runt om i Storbritannien, som enligt tidigare artiklar i brittisk press ska ha varit helt inriktat på att ”grooma” unga vita flickor i syfte att utsätta dem för sexuella övergrepp.


År 2007 åtalades två män, Iyad Albattikhi och Mohammed Reveshi, för att ha styckmördat Charlene Downes och malt ned hennes kroppsdelar i en köttkvarn samt sålt köttet som kebab. De två männen, som friades i brist på bevis, tros nu ha varit medlemmar i våldtäktsligan, skriver Daily Mail.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1374443/Police-hid-abuse-60-girls-Asian-takeaway-workers-linked-Charlene-Downes-murder.html

I samband med den nya utredningen kommer polisen också att titta närmare på ett annat försvinnande i Blackpool. I augusti 2007 anmäldes Paige Chivers, 15, som saknad av sina föräldrar. Än idag vet ingen vad som har hänt den unga flickan, men hennes föräldrar har gett upp hoppet om att hitta henne och i fredags deltog de i en protest tillsammans med det brittiska nationalistpartiet BNP, vars partiledare Nick Griffin vill utvisa de ”muslimska pedofilgäng” som härjar i Storbritannien.

Referens:
http://www.friatider.se/gruppvaldtagen-flicka-tros-ha-blivit-kebab
Se nedanstående video som berättar om att islamister tillfångatar flickor och gör till sexslavar m.m. hemskheter, CBN News rapporterar.

Lyssna på ett utmärkt anförande i riksdagen om sexualbrott.

Se också denna video hur det blivit i England.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar