onsdag 20 november 2013

Barbarisk våldtäktsman jagas i Stockholm, fantombild finns


picture92417-500x664
STOCKHOLM. Natten till den 4 november blev en 20-årig kvinna utsatt för en brutal våldtäkt av en okänd gärningsman i närheten av Huddinge gymnasium söder om Stockholm. Nu väljer polisen att gå ut med en fantombild av den jagade våldtäktsmannen i hopp om tips från allmänheten.

Den 20-åriga kvinnan befann sig i närheten av busshållplatsen vid Huddinge gymnasium när en mörkhårig man med getskägg kom fram och erbjöd sig att hjälpa henne att hitta rätt busshållplats.
När de kommit en bit bort gick mannen till attack.

– Hon ramlar i backen. Han kastar sig då över henne och fullbordar en våldtäkt, säger vid Södertörnspolisen Åsa Hansson till ”Efterlyst” i TV3, som tar upp fallet i kvällens program.

Polisen har ännu inga spår efter gärningsmannen, men bedömer att det finns en stor risk att han slår till igen. Därför går de nu ut med en fantombild i hopp om att allmänheten kan komma med tips som leder till hans gripande.
Känner du igen mannen på bilden? Ring polisen: 114 14.

Källa: http://www.friatider.se/polisen-jagar-valdtaktsman-i-stockholm

Har blivit hemskt i Sverige då inte kvinnor kan känna sig säkra ens när de tar Taxi hem.I Norge är man mera öppen om vilka som är överrepresenterade i just dessa våldtäkter. Lyssna på denna video där Norsk polis berättar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar