fredag 28 mars 2014

Exklusivt asylboende söker tjänstefolk


Det påkostade asylboendet på Restad Gård med 600 boende söker nu tjänstefolk som kan städa toaletter och andra allmänna områden som de nyanlända inte ska behöva städa själva.

I den skattefinansierade tjänsten ingår även att stå till tjänst med andra krävande uppgifter, såsom att ”bära tunga saker”, skriver boendet i en platsannons.

”Du ansvarar för städning av 20.000 kvm och ser till att våra 600 hyresgäster inte har några klagomål på städningen. Viktigt att du inte är känslig för urin och avföring då det förekommer väldigt ofta”, heter det vidare i annonsen.

Annonsen nedan
Fastighetsarbetare
Restad Gård AB / Fastighetsskötarjobb / Vänersborg
2014-03-27
Fastighetsarbetare
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Fastighetsarbetare sökes till asylboendet på Restad Gård som har 600 asylboende. Arbetet består främst av städning av asylboendets allmänna utrymmen så som toaletter, wc, duschar etc. men även arbeten som att bära tunga saker, samt andra fastighetsskötaruppgifter.

Du ansvarar för städning av 20.000 kvm och ser till att våra 600 hyresgäster inte har några klagomål på städningen. Viktigt att du inte är känslig för urin och avföring då det förekommer väldigt ofta.
Beskrivning av kvalifikationer:
Energisk, pålitlig, snabb och inte känslig för urin och avföring.

Referenser: http://vakanser.se/jobb/fastighetsarbetare+19/
http://www.friatider.se/exklusivt-asylboende-soker-tjanstefolk

Inte konstigt att många betalar massor med pengar för att försöka komma till Sverige, med sådan service och generösa skattefria bidrag och andra förmåner. Vem betalar? Jo vi skattebetalare.

Läs nedanstående artiklar:
http://www.friatider.se/sverigesugna-araber-fast-i-thailand
http://www.friatider.se/forsakringskassan-invandrarnas-bidrag-ar-22249-kr-per-manad-och-detta-ar-inte-skattepliktig-inkomst

                                           S-förslår höjd skatt!
   
Mer att läsa om olika skattefria bidrag och andra förmåner som är skattefria, t.ex. ÄFS (äldreförsörjningsstöd) skattefritt för invandrare och räknas inte som inkomst, med påföljd flera andra olika förmåner.
Läs nedan>
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar