lördag 15 mars 2014

Åkesson till Löfven: Våga ta debatten

jimmie

 Jimmie Åkesson lanserar nu Sverigedemokraterna som ”Verklighetens parti”.

Det sade SD-ledaren under sitt inledningstal på partiets valkonferens – där han också kallade Stefan Löfven för feg och utmanade honom på debatt.

- Det är fegt att du inte själv vågar ta debatten, utan i stället skickar du ut dina uppenbart ouppfostrade fotsoldater i ungdomsförbund och fackförbund, sade Åkesson i sitt tal på lördagsförmiddagen.
Under lördagen inleddes Sverigedemokraternas valkonferens på Stockholmsmässan i Älvsjö, där partiombud från hela landet samlas under två dagar för att spika partiets riksdagslista och anta en valplattform.

Valkonferensen inleddes med ett tal av Jimmie Åkesson, som gick till stenhårt angrepp på Stefan Löfven. SD-ledaren har tidigare utmanat Löfven på debatt, utan respons, och gav nu S-ledaren en känga för att han inte har tackat ja. Åkesson var också irriterad över att SSU-ungdomar och fackliga företrädare dykt upp med banderoller och slagord på SD-ledarens resor runtom i Sverige.

”Det är riktigt fegt, Stefan Löfven”

- Jag vill inte tro att du är feg, du som vill bli statsminister och allt, jag vill inte tro att du är feg, men du är feg.

 Det är fegt att du inte själv vågar ta debatten, utan i stället skickar du ut dina uppenbart ouppfostrade fotsoldater i ungdomsförbund och fackförbund för att skrika fula ord, störa, skrämma mig och mina kamrater från att utföra vårt arbete. Det är ynkligt. Det är fegt. Det är riktigt, riktigt fegt, Stefan Löfven, sade Jimmie Åkesson i sitt tal.


SD-ledaren tog upp debatten som varit om hans medverkan i SVT-programmet ”Nyfiken på partiledaren”, där Åkesson fick kritik för hur han mindes sin barndom i Sölvesborg.

Enligt Åkesson var han och hans vänner rädda för invandrargäng som ställde till problem i området där Åkesson bodde, men enligt gamla skolkamrater till Åkesson som uttalat sig efter programmet fanns det inte många invandrare i Sölvesborg vid den här tiden och de som folk var rädda för var Åkessons gäng.

- Det är absurt att jag ska behöva försvara nästan 30 år gamla upplevelser från min barndom, sade Åkesson.
SD-ledaren: ”Vi är verklighetens parti”

I stället, menar SD-ledaren, är det Sverigedemokraternas bild av verkligheten som folk känner igen sig i.
- Det är vi som är verklighetens parti. Vi ska fortsätta att beskriva verkligheten så som vi upplever den, sade han i sitt inledningstal under valkonferensen.

Jimmie Åkesson tog upp några av de fyra prioriterade politikområden som SD går till val på: ”En mer ansvarsfull invandringspolitik”, ”Förbättrade villkor för landets pensionärer”, ”Krafttag mot brottsligheten” och ”Förbättrade arbetsvillkor inom vården och omsorgen”. Han kom också in på försvaret, där de andra partierna nu tävlar om att föreslå ökade anslag.

Den hållningen har SD haft länge, påpekade SD-ledaren.
- Vi är det enda partiet som konsekvent den här mandatperioden har föreslagit höjda försvarsanslag.

SD har blivit smutskastat av både Media, SVT, och vänsteraktivister som rent av ljuger om SD, men folk är inte så dumma som dessa tror utan förstår rävspelet mot SD som är riktigt otäckt och hör inte hemma i en demokrati som Sverige.
SD har många invandrare som stödjer partiet och röstar på dem och de är från många olika länder.

Lyssna på flera invandrare vad de har att säga i nedanstående inlägg.

Läs fakta på skattefria bidrag och andra förmåner som betalas ut till våra nya innevånare i Sverige och som finansieras av skattebetalande svenskar.              
                                         


                                      S: Höj skatterna för skattebetalarna
                                   som får stå för kostnaderna för invandringen.

Socialdemokraterna har nära samarbete med islamister så jag förstår att Löfven vill hålla sig väl med dessa och går på rena lögner från radikal islamister som påstår att de är för demokrati och jämlikhet och säger något helt annat sedan, enligt vad Nalin Pekgul själv säger i en intervju i SVT Rapport.

Läs nedanstående inlägg, som innehåller intervjun med Nalin Pekgul, samt flera videos och artiklar.
                                             

Jag anser också det skrämmande att Jimmie Åkesson har blivit rent av mobbad för att han återgav vad han upplevde i sin barndom, men tydligen vet andra bättre hur han upplevde det då han var 8 år och gick från och till skolan..

Det är hemskt hur man behandlat Jimmie Åkesson i media och av vänsteraktivister. Ingen partiledare har man kristiserat som man gjort med Jimmie Åkesson efter programserien "Nyfiken på partiledaren"

En annan påhoppare är ju Arnstad, vänsteraktivist,  som ljuger om SD och kallar både SD för fascister och också Norska folket för fascister..Det är tydligt att han inte ens vet vad ordet fascism betyder..Lyssna på nedanstående debatt mellan Henrik Arnstad och Mattias Karlsson som på ett tydligt och klart sätt talar om vad skillnaden mellan fascism och SD:s politik är.Lyssna på detta också.
http://s.sverigedemokraterna.se/2014/03/15/valkonf2014/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar