lördag 19 januari 2013

SOCIALDEMOKRAT: ANPASSA SKOLLOVEN EFTER MUSLIMSKA HÖGTIDER


Östra Göinge.
Anpassa skolundervisningen efter fler religiösa högtider, till exempel muslimska Eid al-fitr. Det vill knislingebon och socialdemokraten Birol Ates som lämnat ett medborgarförslag i frågan.
Birol Ates har i dagsläget inga politiska åtagande för Socialdemokraterna i Östra Göinge mer än att han sitter som nämndeman. Han konstaterar i sin skrivelse att det är viktigt att människor får fira de dagar som är religiöst och kulturellt viktiga för dem, med tanke på dagens samhälle med mångkulturell befolkning.
 
”Om man inte får fira kan det orsaka ojämlikhet och vissa problem”, konstaterar han och nämner att elever får välja mellan att avstå en viktig högtid för att gå i skolan eller gå miste om skolundervisning.
 
Källa: nedanstående artikellänk där det finns mer att läsa. 
 
http://www.kristianstadsbladet.se/ostragoinge/article1795117/Anpassa-loven-efter-fler-religiosa-hogtider.html

I det ena europeiska landet efter det andra förklarar invandrade muslimer nu stadsdelar som shariazoner där muslimsk sharialag skall följas. Medborgare trakasseras av självutnämnda shariapoliser om de ger sig in i dessa stadsdelar med fel sorts kläder, talar på fel sätt eller förtär alkohol.

Så här går det till i England t.ex. läs nedanstående artikellänk.

Källa: nedanstående artikellänk.

http://avpixlat.info/2013/01/18/muslimer-i-storbritannien-uppratthaller-shariazoner/#more-44286


I nedanstående videoreportage från CNN London visas en demonstration där islamister säger rent ut att de skall ta över England.

http://www.youtube.com/watch?v=-mlxMndnlzw&feature=related
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar