söndag 13 januari 2013

Miljöpartist inne på samma linje som SD


"Det jäser oroväckande bland människorna", konstaterar miljöpartisten Gunvor Gunnarsson i ett debattinlägg där hon riktar skarp kritik mot det egna partiets integrationspolitik.

Gunvor Gunnarsson luftar sin oro över den extrema svenska invandringspolitik som hennes parti har varit med om att forma.

”Så länge det smusslas med de problem som oundvikligen uppstår vid så stor invandring som hos oss, kommer motstånd och ovilja att växa bland allmänheten”, skriver hon.

Gunnarsson är bekymrad över att MP:s språkrör Gustaf Fridolin verkar vilja sopa problemen under mattan. För att det folkliga missnöjet inte ska växa sig alltför starkt föreslår hon att invandringen kraftigt minskas.

Källa: läs mera i nedanstående artikellänkar.

http://www.friatider.se/miljopartist-vill-strypa-invandringen

http://gd.se/ledare/debatt/1.5466092-lat-folket-forma-integrationspolitiken

Jag tror att det är många fler som har samma åsikter om asyl och migrationspolitiken som är totalt ansvarslös i sverige just nu...kan inte tro att alla övriga politiska partier är för denna ansvarslösa flyktingpolitik och anhörinvandringspolitik...men för att motarbeta SD så måste de ju ha totalt motsatta åsikter som gör att sverige till slut går under med enorma kostnader för denna galna flyktingpolitik, med skattefria bidrag som betalas ut till mängder med människor som i många fall
måste leva med bidrag resten av deras liv så många saknar utbildning och är analfabeter.

Läs nedanstående artikel av Anna Dahlberg i Expressen,



Gunnar Sandelin har skrivit en jättebra artikel nedan, han är socionom och journalist och har sett verkligheten i sitt arbete som socionom.





Läs Belinda Olssons artikel nedan, där hon beskriver att journalister inte törs skriva om islam eller flyktingpolitik för att inte bli stämplade som främlingsfientliga eller rasister. Hon har tyvärr slutat som programledare för Debatt i SVT.



 
Nedan kan ni läsa om skattefria bidrag som invandrare får, jag undrar vilka skattebetalande svenskar som får något skattefritt i sverige?
 
 
 
Nedan en video där filosofie doktor i ekonomi Fredrik Rosenqvist berättar vad 218.000 arbetslösa invandrare kostar per år.
 
http://www.youtube.com/watch?v=NeCoiR0UZGc


Gå även in på nedanstående videointervju med Jan Guilou som noga har granskat SD på förfrågan från Aftonbladet.

http://www.youtube.com/watch?v=tB9E9E-KPg0
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar