tisdag 15 januari 2013

Rekordstöd för SD i senaste mätning

Väljarstödet för SD ökar i den senaste mätningen från Yougov och når rekordnoteringar samtidigt som stödet för M minskar. Pessimismen breder ut sig och fler svenskar tycker att landet är på väg åt fel håll än någonsin tidigare i mätningarnas historia.

Gå in på Yougov och läs och se mätningsresultat för olika partier.

http://www.yougov.se/wp-content/uploads/2013/01/YouGovValjaropinionJan2013.pdf

Enligt undersökning så ligger både C och Kd något över, men farligt nära, riksdagsspärren på fyra procent – medan också Fp nu minskar till under fem procent. Totalt skulle Alliansen få 41,3 procent av rösterna och en eventuell rödgrön koalition 45,8 procent – med SD som vågmästare på 12,5 procent.

Väljarna i undersökningen uppger att de tre viktigaste politiska frågorna är arbetslösheten, ekonomin och invandringspolitiken. Av de som uppger invandringspolitiken som den viktigaste frågan röstar tre av fyra på SD.

Källa: nedanstående artikel, läs mera i nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/rekordstod-for-sd-i-matning

Gå även in på nedanstående videolänk och lyssna på vad Jan Guilou har att säga om SD som han mycket noga granskat på förfrågan från Aftonbladet.

 
Synd att inte alla går in och läser vad SD har för motioner och vad de vill förändra i sverige,, de har absolut inte endast invandringsfrågor i sitt program utan massor med andra förslag som är mycket bra.
 
Det måste bli en ändring i denna ansvarslösa migration och flyktingpolitik som kostar svenska skattebetalare enorma summor,, man säger att staten betalar försörjningen som är skattefri för de mängder med människor som kommer till vårt land...men staten består ju av våra skattemedel och lån.
 
Gå in på nedanstående länkar och läs om fakta angående skattefria bidrag för invandrare. m.m.
 
 
 
 
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar