måndag 7 januari 2013

Saudiarabien exporterar hatpropaganda till sina moskéer i världen



Textböcker med extrem hatpropaganda mot kristendom, judendom och homosexuella används i Saudiarabiens skolor. Men problemet är betydligt större än de saudiska studenternas vardag. Dessa textböcker exporteras runt om i världen visar nya rapporter från Hudson Institute Center i Washington.

Saudiarabiens enorma oljetillgångar har bidragit till att landet kan exportera sin extrema wahhabistiska islam till omvärlden.

Dessa textböcker är publicerade av utbildningsministeriet i Saudiarabien och sedan exporterade utan någon kostnad för mottagaren till ett stort antal saudi-finansierade skolor, moskéer och bibliotek runt om i världen, däribland Sverige.

Att Saudiarabien finansierat byggen av moskéer och friskolor i Sverige är känt sedan tidigare. Exempel på detta är den moské som finns på Ramberget i Göteborg och även den stora moskén i Stockholm, där det avslöjades att den inhysta bokhandeln sålde ljudband med starkt antisemitiskt innehåll.

Nina Shea som arbetar vid Hudson Institute Center i Washington menar att böckerna inte bara är anstiftare till hat. Textböckerna främjar även våld och i klarspråk anser hon att detta textmaterial är export av terrorism.
- Kristna nämns som grisar, judar nämns som apor och dessa får skulden till många av världens problem.
 
Källa: nedanstående artikellänk där det finns mer att läsa.

http://avpixlat.info/2013/01/05/saudiarabien-exporterar-hatpropaganda-till-sina-moskeer-i-varlden/#more-43175

Se nedanstående videos där det är tydligt att man vill göra Europa till islamistiska stater..

http://www.youtube.com/watch?v=Uyje6mXPjQQ


Nedan intervjuas en kvinna från Iran som bor i Sverige och hon berättar vad hon gått igenom och vad hon anser om hennes förra religion.

http://www.youtube.com/watch?v=2oVoLqjaKiw&feature=player_embedded.


Nedan kan ni läsa vad Dr. Peter Hammond anser att islam är eller inte är, intressant läsning.

http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=30675



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar