måndag 30 juli 2012

SVENSKAR VÅLDTOG NORSKA I TURKIET

Läs nedan om de svenskar som våldtog en norska i turkiet, men de hade utländsk bakgrund.
http://avpixlat.info/2012/07/30/svenskar-valdtog-norska-i-turkiet/


SE NEDANSTÅENDE REPORTAGE FRÅN OSLO DÄR EN KVINNLIG POLIS BERÄTTAR OM VÅLDTÄKTERNA I OSLO.

http://www.youtube.com/watch?v=CaAjUA2DJ9c

Icke-västliga invandrare bakom alla överfallsvåldtäkter i Oslo senaste 5 åren.
http://www.youtube.com/watch?v=d3LL6hBrj-c

Nedan statistik från Brå angående våldtäkter i Sverige.

I Brottsförebyggande Rådets rapport "Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2" framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.

Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.
I rapporten skrev Brå att det kan "konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status."

I Brå-rapporten "Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17" framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet.

I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten. Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.
Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder.


Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar