tisdag 3 juli 2012

Johnny Skalin, SD:s talesperson i EU-frågor och ledamot i EU-nämnden, frågas ut i Almedalen

JAG TYCKER PRECIS SOM SD:S TALESPERSON ATT SVERIGE BORDE GÅ UR EU. VI FÅR BETALA FÖR ANDRA LÄNDER SOM MISSKÖTER SIN EKONOMI.

Johnny Skalin, SD:s talesperson i EU-frågor och ledamot i EU-nämnden, frågades ut av Lena Mellin och en rätt oförskämd K-G Bergström om partiets EU-politik.

Jonny Skalin, menade att det är fler länder som har tankar på att gå ur EU, men de som utfrågade Jonny Skalin menade att länder står i kö för att vara med i EU.. Jonny Skalin svarade att man skall då fråga sig vilka länder som står i kö för att vara med i EU.. Naturligtvis är det länder som har dålig ekonomi och som tjänar på ett EU medlemskap genom att då andra änder kan bidra med hjälp till landets ekonomi..


Jag anser att det är bäst att länder får stå för sin egen ekonomi och ansvara för ekonomin i landet. Norge var klokt nog att inte bli medlem i EU och heller inte skaffa Euron.
Gå in på nedanstående länk och se videos med utfrågningar och tal av partiledare under Almedalsveckan.

http://avpixlat.info/2012/07/01/almedalsveckan-1-8-juli-2012/#more-27097


Nedan Jimmy Åkessons tal 1 juli 2012 i Almedalen som jag anser att han klarade galant.Tog upp det inte andra partier pratar om och som vi är många som anser är viktiga frågor, t.ex. den ansvarslösa asyl och migrationspolitiken och så att polisen får arbeta med det de är till för nämligen ta tag i kriminaliteten och inte hålla på med hittegods m.m. Pratade också om stöd till brottsoffer, m.m. Mycket bra tal!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e7HsMZP7vpg


Läs nedanstående artikel i Svenska Dagbladet angående Jimmy Åkessons åsikter angående polisens arbete.


http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/polisen-maste-bli-mer-effektiv_7310883.svd



Carina Herrstedt från Sverigedemokraternas kvinnoförbund talar i Almedalen 2012, Jättebra tal som tar upp hedersvåld och våldtäkter som ökat i samhället m.m.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0z3VzhgMQeE



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar