tisdag 10 juli 2012

FINANSMINISTER ANDERS BORG VILL GE STATSBIDRAG TILL MOSKÈBYGGEN I SVERIGE

Jag blev djupt besviken och orolig över att jag läste en artikel i Dagen, där Borg menar att han kan tänka sig att ge ekonomiskt stöd till byggandet av moskéer i Sverige. Detta är minst sagt skrämmande och jag är helt säker på att
inte svenska skattebetalare vill att skattepengar skall gå till detta, medan välfärden skärs ned hela tiden för att det skall sparas pengar.

Det räcker väl att det kostar många miljarder för att försörja alla dessa asylsökanden som kommer hit och nu skall ju även illegala flyktingar få ta del av vår välfärd utan att ha bidragit med en enda skattekrona..vad ger detta för signaler till skattebetalarna som betalar dyr skatt för att sedan få sämre vård m.m. och verkligen inget gratis...

Jag undrar om vi skattebetalare skall vara med och finansiera mosk´er´där man predikar Jihad och hat mot kristna och judar...men det verkar vara på det sättet enligt artikeln i kristna tidningen Dagen, läs nedanstående artikel genom att klicka på länken.

http://www.dagen.se/nyheter/borg-sekular-stat-inte-alltid-bast/


http://avpixlat.info/2012/07/09/anders-borg-m-positiv-till-ekonomiskt-stod-at-moskebyggen/


Men jag förstår att detta är Moderaternas radikala Islamist i riksdagens Försvarsutskotts önskan.
Han har ju sagt i en intervju bland annat att han skulle vilja leva i en Islamistisk stat och hans åsikter stred verkligen mot jämlikhet mellan man och kvinna och demokrati, vill tydligen leva efter Koranen som en lag.

En av Abdirisak Waberis vänner är den kände judehataren och islamisten Mohamed Omar. som bl.a förnnekat att förintelsen ägt rum, och även samarbetar med nazister och vänster-terrorister.
Abdirisak Waberi är naturligtvis fri att tycka vad han vill. men hans åsikter är skrämmande.
Abdirisak Waberi. är ordförande för Islamiska Förbundet. Han tar inte avstånd från al-Qaidas andlige ledare Youssef al-Qaradawi, som Waberi anser kan islam bättre än han själv.

I Islamiska Förbundet ingår Sveriges Islamiska Skolor. Reportern Evin Rubar har berättat hur de tolv muslimska friskolorna i Sverige används för att islamisera eleverna i islamistisk inriktning. Det vanligaste är att svenska muslimska friskolor ingår i Sveriges Islamiska Skolor, där Abdirisak Waberi är ordförande.

Waberi  var tidigare också rektor för den muslimska friskolan Römosseskolan i Göteborg. Waberi varnar för dans mellan könen och all annan musik än klassisk. Han vill ha islamiska regler som segregerar pojkar och flickor i muslimska friskolor.

Nedan intervju med Moderaternas riksdagsman i Försvarsutskottet.

http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk


Den radikale muslimen Mahmoud Aldebe också medlem i Muslimska förbundet som ville bli nominerad i Centerpartiet och hade förut krav på särlagstiftning för Sharialagar m.m. men blev kritiserad av centerpartiet och sedan enligt program på SR 09-11-08 ville han inte bli medlem där då han ansåg att de hade Islamofobi.

Är det konstigt att Islamofobi uppstår då man dagligen ser på TV hur Islamister dödar varandra och man läser om hedersmord, tvångsgifte, barnäktenskap och hur svårt många kvinnor har i det muslimska länderna. Förstår inte varför inte feminister i Sverige som Gudrun Shyman tar upp detta med hedersmord och hedersvåld och står upp för kvinnorna..Men rädslan för att bli stämplad som rasist blir en hämmande faktor..


Tycker att Belinda Olsson hade en jättebra artikel i Aftonbladet, där hon tog upp denna rädsla bland journalister att yttra sig om Islam och muslimer, för att inte få stämpeln rasist eller främlingsfientlig.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/belindaolsson/article14939658.ab


Läs mitt  inlägg nedan där det finns fler uppgifter som berör denne riksdagsman i försvarsutskottet för moderaterna.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/07/08/kommunsosse-uppmanar-lofven-att-ta-debatten-om-integrationsproblemen/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar