lördag 10 november 2012

WESTERBERG (FP) :SKATTEMILJONER TILL ATT "RÄTTA" JOURNALISTER SOM SKRIVER KRITISKT OM INVANDRINGEN


Bengt Westerberg (FP) vill årligen ge två miljoner till den kritiserade organisationen Quick Response, vars uppgift är att "rätta" journalister som skriver för kritiskt om invandringen. Medarbetarna på Quick Response, som är i akut behov av finansiering, är gamla kollegor till Westerberg.

Jag anser att man skulle satsa dessa pengar istället på sjukvård och åldringsvård, samt ge högre lön till dem som arbetar inom vården.

Det är så tröttsamt att alltid höra detta om främlingsfientlighet och rasism. Men man pratar inte så mycket om vad vissa människor som kommer till vårt land gör, kallar svenska kvinnor för horor m.m. hemska uttalanden, begår våldtäkter och rån, misshandel m.m. men då skylls det på att de har en annan kultur. Varför flyttar inte Bengt Westerberg och Ullenhag till Rosengård eller Tensta, eller Rinkeby om de är så mycket för andra kulturer??

http://www.friatider.se/skattemiljoner-till-att-jaga-journalister-som-skriver-fel-om-invandringen

Westerberg slösar energi med att förtala SD och kalla dem för rasister, men jag tycker han i så fall skall prata med Jan Guilou som noga granskat SD under en hel vecka..Lyssna på intervjun nedan.
http://www.youtube.com/watch?v=tB9E9E-KPg0

Hur kan SD vara rasister om de har flera invandrare som stödjer dem och arbetar för dem?
I nedanstående artikel i kristna tidningen Dagen kan ni läsa om detta.
http://www.dagen.se/nyheter/kristna-invandrare-pa-sd-lista/


Nedanstående artikel skulle väl inte Ullenhag och Westerberg gilla som Anna Dahlberg skrivit och som var en mycket realistisk artikel som framställer hur det är i Sverige i dag.
http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/dahlberg-gor-upp-om-flyktingpolitiken/

Gunnar Sandelin har skrivit en jättebra artikel nedan, han har arbetat som socionom och journalist och ser verkligheten och har synpunkter på detta.

http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna

Debatts Belinda Olsson SVT skriver om journalisters svårighet att skriva om Islam eller flyktingpolitiken då journalister är livrädda att få stämpeln rasist eller främlingsfientlig..Skrämmande utveckling som börjar likna mer en diktatur där andra bestämmer vad som skall få skrivas eller inte.. i så fall så existerar inte yttrandefriheten i Sverige och den skall vi vara rädda om.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/belindaolsson/article14939658.ab

78 % av Brittiska muslimer vill begränsa yttrandefriheten.

Se nedanstående video från Egland

http://www.youtube.com/watch?v=5YXj9Jh9Rrs.


Läs nedanstående artikel som handlar om det som tas upp i ovanstående videolänk.

http://avpixlat.info/2011/12/13/78-av-brittiska-muslimer-vill-begransa-yttrandefriheten/


2 kommentarer:

  1. Bra och sansat skrivet samt bra exempel men som det står i Biblen som att ropa i öknen ???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din kommentar, instämmer, men man måste ju i alla fall försöka protestera, att bara tiga, är ju att blunda och inte se verkligheten.

      Radera