tisdag 20 november 2012

HYCKLANDE POLITIKER AVSLÖJADE MED DOLD KAMERA



Expressen och Aftonbladet m. fl. inom media har drivet en hatkampanj utan dess like mot SD en längre tid, men detta var ju helt otroligt denna gång...klippa och vinkla i en mobilkamerafilm som dessutom tillhörde Kent Ekeroth är ju sanslöst och att föra ut att dessa två SD medarbetare brukar gå omkring med järnrör på stan,, vilket ingen går på.

Hur har Expressen fått tag på denna mobilkamerafilm??? Hoppas sanningen kommer fram.
Undrar hur mycket Expressen har fått betala för att få denna film som de sedan klippt i som de tycker för att driva hatkampanjen mot SD.

Jag hoppas ni tittar på nedanstående filmer som visar vad en moderat, kristdemokrat och socialdemokrat säger när de tror att kameran inte är på, och säger något helt annat när dolda kameran är på. Egentligen så vill de samtliga minska på nuvarande mängder med flyktingar som Sverige tar emot.

Moderaten i filmerna säger kränkande ord om invandrare. Åsikterna har säkerligen inte förändrats då mängden invandrare ökat enormt sedan dessa intervjuer gjordes.

Se på filmerna i nedanstående videolänkar.

http://www.youtube.com/watch?v=SN18vKSsbEg&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=SNIxArRd3Ro&feature=youtu.be

Jag tror ju inte att alla partier utom SD är för denna massinvandring och migrationspolitik egentligen,, men vad gör man inte för att vara Politiskt korrekt och dessutom försöka motarbeta
SD genom att påstå raka motsatsen angående invandringen,, att sverige tjänar på denna ansvarslösa flyktingpolitik..

Kommuner säger ifrån att nu kan de inte ha råd med flera asylsökanden, det gäller ju att prioritera, sämre för åldringar, indragningar inom vården, skolor, m.fl. områden.. Såg på tv rapport att en pensionär letade i soptunnor och detta skall vara i dagens välfärdssamhälle...men välfärden måste gå till fri sjukvård och tandvård till illegala flyktingar istället och de får fri skola för barnen utan att betala en krona i skatt.

Och vem betalar egentligen alla dessa bidrag som invandrare får skattefritt,, jo vi som betalar skatt naturligtvis..

Nedan exempel på skattefria bidrag för invandrare.

Detta får en invandrarkvinna med 3 barn i bidrag.

6.510 kr i etableringsersättning

4.500 kr i etableringstillägg

4.500 kr i bostadsbidrag

3.754 kr i barnbidrag

2.546 kr i underhållsstöd

= 21,810 kr i månaden skattefritt.

Utöver detta har invandraren rätt till

259.200 kr i retroaktiv föräldrapenning.

12.000 kr skattefri SFI-bonus

Invandraren kan välja själv i vilken takt föräldrapengen skall betalas ut. SFI-bonusen betalas ut vid avklarad kurs.

Inget av ovanstående bidrag kan dras in för att invandraren vägrar att ta emot erbjudet jobb.

KÄLLA: Statskontoret.

siffrorna finns även i nedanstående artikel.


I juni i år publicerade Fria Tider en artikel där det framgick att en nyanländ invandrare med tre barn kan kvittera ut 21 810 kr i månaden skattefritt i bidrag. Nu har riksdagsmannen Fredrik Malm (FP) försökt motbevisa Fria Tiders uppgifter – och misslyckats.

Källa: nedanstående artikellänk, läs mera nedan.

http://www.friatider.se/fredrik-malm-ger-fria-tider-ratt-om-invandrarbidragen

Billmström (M) tycker att alla skall ställa upp och ta emot flera flyktingar..men det är ju inte så konstigt när moderaterna har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen och som naturligtvis vill ha hit sina landsmän från Somalia.

Intervju med moderaten i försvarsutskottet nedan.

http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk

Nedan länkar som berör honom då han tidigare varit rektor för islamistiska friskolan Römosseskolan i Göteborg..




Nedan länkar om ÄFS äldreförsörjningsstöd för invandrare som är skattefritt och räknas inte som inkomst så då kan invandraren få gratis hemhjälp, sjukvård, tandvård och enligt uppgift få bidrag till semesterresa till sitt hemland för att hälsa på släkten, summan kan uppgå mellan 10.000 kr/månad -13.500 kr/månad och kanske mer beroende på vad hyran uppgår till.. .
 

INGEN SVENSK SKATTEBETALANDE PENSIONÄR HAR SÅDANA FÖRMÅNER. MÅNGA

PENSIONÄRER KOMMER INTE UPP I BRUTTOPENSION, DET DESSA ÄFS BIDRAGSTAGARE FÅR

SKATTEFRITT. MYCKET ORÄTTVIST MOT SVENSKA PENSIONÄRER SOM SNÄLLT BETALAT SIN

SKATT FÖR ATT FÅ EN TRYGGAD ÅLDERDOM.

 


Riksdagen beslutade enligt proposition 2000/01:136, att bl. a personer med utländsk bakgrund skall kunna få en behovsprövad pension (ÄFS) vid 65 år eller äldre. Ett syfte är att äldre inte skall behöva söka socialbidrag utan den svenska staten skall garantera en viss lägsta levnadsnivå. ÄFS kan betraktas som en del i det allmänna pensionssystemet. Enligt riksdagens beslut är stödet skattefritt, vilket är mycket ovanligt för skattefinansierade utbetalningar till den inhemska befolkningen. Reglerna för ÄFS gäller från den 1 januari 2003.

Sökande skall vara bosatt i Sverige. Pensionen utgår dock även om mottagaren vistas i sitt hemland 3 månader per år eller i annat land utanför EES-området. Många remissinstanser ansåg, att stödet borde utgå även vid längre vistelser utomlands, eftersom det ändå inte går att kontrollera. Dessutom är stödet att betrakta som en bosättningsbaserad förmån inom socialförsäkringen. Enligt denna är en person bosatt i Sverige även vid en utlandsvistelse upp till ett år. Socialbidrag som i detta fall ersätts av ÄFS, utbetalas dock endast när mottagaren de facto vistas i Sverige. Däremot kan den som har ÄFS vistas upp till ett år i annat EU-EES-land inkl. Schweiz och få stödet utbetalat som vid vistelse i Sverige.
 
Källa: nedanstående artikel.
 
Läs vidare i nedanstående länk om detta som jag anser diskriminerar svenska pensionärer.
Det var tydligen socialdemokraterna som införde dessa regler 2003.Antagligen för att få ned siffrorna för socialbidrag i statistiken.

Det enda parti som reagerat över denna orättvisa är SD som framgår i nedanstående länk. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar