lördag 17 november 2012

JIMMY ÅKESSON FÅR ÖVERVÄLDIGANDE FORTSATT STÖD

Trots denna hatkampanj och mediadrev mot SD under lång tid så har SD forsatt stöd bland väljarna däribland även invandrare. Borde finnas annat att skriva om i media, som t.ex. den organiserade brottsligheten och misshandel, rån, våldtäkter m.m. Det är ju ett hemskt samhälle där politiker blir misshandlade och hotade  som t.ex. Almqqvist blev före denna händelsen som nu ältats som hände för 2,5 år sedan. Jimmy Åkeson är ju dödshotad och är rädd om nätterna enligt honom själv.. men detta vinklade man i media och skrev att Åkesson försvarar sig med brännbollsträ,, för att han sagt i en interju att han var så rädd att han hade detta bredvid sängen ifall någon skulle komma in på natten och försöka göra honom illa.

Tänk er själva hur det skulle kännas att hela tiden vara utsatt för hot av olika slag. Tycker att det är starkt att kunna fortsätta som politiker under sådana omständigheter.  

Jag blir ju inte förvånad över att Expressen har som rubrik att Jimmy Åkesson minskar sitt förtroende..vad skulle man annars skriva då man vill bara förstöra för SD.  

Läs nedan om fortsatt stöd för Åkesson.

http://www.friatider.se/overvaldigande-fortsatt-stod-for-akesson

Gå även in på Expressens "Bar och Politik" på goggles och lyssna på intervjun med Jimmy, mycket bra talat av Jimmy..

http://www.expressen.se/tv/nyheter/bar-och-politik/bar--politik---jimmie-akesson/

Läs även detta inlägg, skrivet av Hera Lamppu Maduro .

http://avpixlat.info/2012/11/16/stod-jimmie-akesson/#more-39710

Jag förvånas över hur olika åsikter en moderat, socialdemokrat samt kristdemokratisk politiker kan ha om invandringen då kameran är på och när dold kamera är på..Undrar vilka åsikter dessa har idag då flyktingmottagandet är mycket större än då filmen spelades in. Varför vågar de inte stå upp för deras egentliga synpunkter.. Verkar vara bara SD som vågar stå för sina åsikter angående flyktingmottagandet.

Se nedanstående filmer.

http://youtu.be/SN18vKSsbEg

http://youtu.be/SNIxArRd3Ro












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar