måndag 24 september 2012

VERKLIGHETEN OCH INTEGRATIONSPOLITIKEN SETT FRÅN OLIKA HÅLL

20 september 2012 handlade SVT:s program Debatt om invandring.
http://www.svtplay.se/debatt Kan ses 117 dagar, sedan tas det bort.

Inför programmet hade två av debattdeltagarna, Boel Godner och Erik Ullenhag skrivit varsin artikel på programmets hemsida. Efter programmet fick båda artiklarna ca 400 kommentarer vardera. De flesta var negativa till såväl programmets upplägg som till den invandringspolitik som förs. I programmet framträdde även Jimmie Åkesson som debatterade mot Ullenhag.

Gå in på nedanstående insändare om detta.

http://avpixlat.info/2012/09/24/verkligheten-och-integrationspolitiken/

Jag har tagit del av Belinda Olssons jättebra artikel i Aftonbladet där hon menar att journalister är livrädda att uttala sig om muslimer eller invandringspolitik för att inte bli stämplade som rasister.



Även Gunnar Sandelin socionom och journalist, skrev för länge sedan en artikel om detta med Journalister som mörklägger sanningen om invandrarna, läs nedanstående artikel. Det har ju inte blivit bättre nu.


 
Nedan Anna Dahlbergs artikel där hon menar att det är SD:s fel att journalister inte kan skriva som de vill om invandringspolitiken för att detta gynnar SD..som jag fattade det...det är ju rena sandlådenivån och hur kan hon tro att om man mörklägger missnöjet med denna ansvarslösa asyl och migrationspolitik så missgynnar ju detta inte på något sätt SD, utan tvärsom.
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar