lördag 8 september 2012

REGERINGEN GARANTERAR FÖRSÖRJNING FÖR ALLA SOMALISKA ANHÖRIGINVANDRARE PÅ OBEGRÄNSAD TID


Flyktingströmmen till Sverige är idag den största sedan krigen i det f.d. Jugoslavien. Under 2013 väntas knappt 41 000 tilldelas uppehållstillstånd i Sverige – tre gånger så många som 2011 och dubbelt så många som i år.

Viktigt att ha i åtanke här är att detta enkom gäller flyktingar med påstådda skyddsbehov, anhöriginvandring är en annan stor grupp. Migrationsverket spådde nyligen att 174 500 asyl- och anhöriginvandrare väntas till Sverige under 2012 och 2013.

Katrineholm , det är kommunen som tagit emot horder av somaliska flyktingar och deras påstådda anhöriga, och många fler lär det bli.

För flertalet av dessa betalar kommunen varje år, månad in och månad ut, slentrianmässigt ut försörjningsstöd med mångmiljonkostnader till påföljd för kommunens skattebetalare.

För en svensk Katrineholmsbo som förlorar jobbet är det däremot betydligt mer svårt att få bidrag från soc.  Det har snickaren Joachim Nordin, 39, fått erfara.

Källor: Gå in på nedanstående artikellänkar och läs.

http://avpixlat.info/2012/09/08/att-vara-svensk-respektive-somalier-i-katrineholm/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15385847.ab

http://avpixlat.info/2012/08/30/invandrarmamma-orkar-inte-ta-sonen-till-fotbollstraning-soc-betalar/

http://avpixlat.info/2012/08/28/svenska-medborgare-vill-fa-soc-att-betala-resan-hem-till-sverige/


Regeringen garanterar försörjning för alla nya somaliska anhöriginvandrare. Den tidigare tidsbegränsningen på två år tas bort och ingen bortre tidsgräns har ännu satts. Vem, betalar, jo svenska skattebetalare. Läs i nedanstående artikellänk om detta.

http://www.friatider.se/alla-nya-invandrare-garanteras-statlig-forsorjning

Nedan kan ni gå in på en video där filosofie doktor i ekonomisk historia Fredrik Rosenqvist berättar om kostnader. Lyssna och läs i nedanstående videolänk.

http://www.youtube.com/watch?v=NeCoiR0UZGc

Även nedan är det information om kostnader men dessa har ju naturligtvis stigit enormt sedan denna beräkning gjordes då det kommit hundratusentals ytterligare flyktingar som är bidragsbehövande.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd


Inte så konstigt att Moderaterna ger sådant generöst erbjudande när det gäller anhöriginvandrare från Somalia då Moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet är radikal Islamist och som naturligtvis vill ha hit sina landsmän och han vill ju hellst leva i en Islamistisk stat enligt honom själv.
Lyssna på hans egna ord i nedanstående intervju .

http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk

Gå även in på nedanstående artikellänk från GP angående den omdiskuterade Römosseskola inrymmande moské i Göteborg som Moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet varit rektor för.


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.689768-allvarliga-krankningar-pa-romosseskolan

Ytterligare information om denna Römosseskola.

















.

 

 

 

 
 

 

 
 
 


 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar