onsdag 26 september 2012

SD presenterar beräkning över nyinvandringens kostnader

Imorgon torsdag  12-09-27 kommer Sverigedemokraterna att presentera sin beräkning över hur mycket pengar som staten kan spara genom att under budgetperioden 2013-2016 kraftigt begränsa invandringen med en sverigedemokratisk invandringspolitik.


http://avpixlat.info/2012/09/26/sd-presenterar-berakning-over-nyinvandringens-kostnader/

Jag kan inte förstå varför övriga partier inte ens pratat om kostnaderna för Europas största mottagning av flyktingar och ensamkommande asylsökande samt anhöriginvandrare... som garanteras försörjning på obegränsad tid av Ullenhag och Reinfeldt.....



Hur länge skall vi skattebetalande svenskar tåla detta då vi får sämre sjukvård och nedragningar inom äldrevården m.m. indragningar, Landstinget har enorma förluster, men genom felaktiga beslut och jag anser att detta med stafettläkare borde slopas och istället ge högre löner till läkare och sjuksköterskor så de inte flyr landet för att få bättre lön. Men pengarna räcker inte till för p.g.a  illegala flyktingar . får fri sjukvård och tandvård medan våra skattebetalande pensionärer inte har råd till bra tandvård. m.m.

Många anställda inom landstinget är inte insatta i hur vården fungerar inom olika vårdcentraler och sjukhus och detta har jag medhåll från flera läkare om. Varför inte låta en ansvarig person inom varje vårdenhet besluta om hur man skall organisera vården och kostnaderna.?? istället för att ge höga löner till anställda inom Landstinget som inte begriper hur tokigt detta system är.?

Varför har inget annat parti än SD vågat ta upp denna galna asyl och flykting och integreringspolitik ???

Kan man ödelägga hela Sveriges ekonomi och demokrati genom att massinvandringen får fortsätta som den gör på bekostnad av oss som betalar snällt vår skatt för välfärden och tryggheten i vår välfärd .som t.ex äldreomsorgen som minskat hela tiden. 

Ett av exemplen är länkarna nedan som visar orättvisan i samhället genom att de som inte betalat en krona i skatt får bättre förmåner än de som betalar snällt sin skatt
i hela sitt vuxna liv.

Är detta rättvisa mot pensionärer som betalat skatt för en bra ålderdom?

.
Läs nedan. De som inte betalat en enda krona till staten för dessa ÄFS bidrag får mer än vad pensionärer som troget betalat sin skatt i hela sitt vuxna liv och får ut mindre i bruttopension än vad anhöriginvandrare får i nettoinkomst och som dessutom är skattefritt och räknas inte som inkomst, ännu högre belopp kan utbetalas beroende på hyran.


 
http://www.sd-ale.se/index.php?option=com_content&view=article&id=33&Itemid=33


Länkarna talar sitt eget språk! gå in på länkarna genom att klicka på länkarna så får ni upp lartiklarna och kan läsa om orättvisorna, och det är ju ställt utan tvivel att de flesta av som kommer hit till Sverige är inte riktiga flyktingar utan saknar egentlgen  flyktorsak men vet vilka förmåner man får i Sverige som flykting, detta finns som information på respektive språk från Migrationsverket så det är inte alls invandrarnas fel att det blir sådan tokig politik som bedrivs utan politikernas fel..

Invandrarna är smarta och lika så de s.k. ensamkommande fluktingbarnen 18-25 år men som säger sig vara 14-17 år ----  Men vem vågar säga emot dem?? Oj oj då blir man rasist.... Men dessa barn får kalla svenska kvinnor för horor och svenska män för otäcka ord,, vem vågar säga om något om omvänd rasism???? rasism mot svenskar???

Vilka är dumma? Vi eller dessa som kommer hit? Frågan är upp till er alla ?

Skall vi vara hela världens socialbyrå så krävs det att vi lånar ännu mera miljarder för att föra denna politik och tänk när Europa inte har pengar till att försörja sina medlemmar vad händer då??

Vilka har pengar? Saudarabien, och då kan de ta makten och göra som de radikala islamisterna vill t.ex. göra alla Europeiska länderna till islamistiska stater med Sharialagar som är fruktansvärda med stening, halsavskärning, spöstraff m.m. för att tillförskaffa sig makt då de har makten genom pengar.

Skrämmande och overkligt kan man tycka men inte osannoligt.. Biblens profetior och Nostradamus säger det samma, det är inte en trevlig framtid vi går tillmötes, men jag ber till Gud att det inte skall bli så ödestigert och hemskt men om man tror på bibeln och Nostradamus så är det inte en fin famtid vi går tillmötes.

Läs Matteus 24-24 i Nya testamentet... där står det mycket om framtiden..

i en av verserna i Matteus 24:4 står det att Jesus sade:
 
 Ni kommer att få uppleva krig och höra rykten om krig, men låt er inte skrämmas.. Krig måste komma, men däremot är inte slutet inne.. vers 7 Nationer och maktblock kommer att resa sig mot varandra, och det kommer bli hungersnöd och jordbävningar på den ena platsen efter den adra...vers 8..men detta är bara början på de fasor som kommer.

 
vers 9.....Då kommer man att tortera Er över hela världen därför att ni tillhör mig... Många av er kommer att förneka sin tro och förråda varandra och hata varandra...vers 11... Många falska profeter kommer att framträda och leda många vilse... vers 12.... Och när synden tar sig hejdlösa uttryck över allt, kommer mångas kärlek att kallna... Men de som håller ut till slutet ska bli frälsta...

Läs vidare själv i bibeln....

Det står också i vers 36 Men ingen vet vilken dag eller vilken timme slutet kommer, inte ens änglarna ..Nej inte ens Guds son,, bara fadern vet det..


Nostradamus har ju också förutspått det som nu pågår i världen och det är början till slutet.....Kristna förföljs och avrättas runt om i världen för sin tros skull.....och Nostradamus skriver om en tredje antikrist och lika gör bibeln..

.Jag tror på ett liv efter detta då jag själv har haft övernaturliga upplevelser som styrker detta.

Ni får tycka vad ni vill och vara ateister eller ingen tro på att det finns en andra sida eller att Gud och Jesus finns, jag har har för min del min tro att så är fallet,
 p.g.a jag  har upplevt så mycket att jag är säker på detta och det känns härligt att veta att det inte är slut efter vår död.

Ni får kalla mig tokig men i så fall finns det många tusentals tokiga i världen som upplevt detsamma.

Kram till er alla!

Jag är ingen fanatiker men har faktiskt läst detta i bibeln ovan och det gör mig orolig och som världen ser ut i dag så tror jag att detta kommer att slå in även om jag är skeptisk till mycket som står i Bibeln Jag är troende men tror på mitt sätt, man måste använda sunt förnuft...

Kram 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar