tisdag 24 april 2012

SD VILL AVSKAFFA UNGDOMSRABATTEN

Sverigedemokraterna ökar pressen på regeringen, vilket är bra. Jag anser att för att minska arbetslösheten bland ungdomar så varför inte minska denna enorma ström av ensamkommande ungdomar som får uppehållstillstånd, som sedan måste leva på bidrag och har mycket svårt att få arbete och därmed istället många gånger ägnar sig åt kriminalitet som också kostar pengar för samhället..

Sverige tog emot flest ensamkommande av alla länder i Europa 2011.

Så här såg siffrorna ut för år 2011:

Belgien: 860 Danmark: 284 Finland: 153 Frankrike: 596 Tyskland: 667 Irland: 26 Nederländerna: 484 Norge: 858 Sverige: 2 657 Schweiz: 313 Storbritannien: 1 277 (källa: migrationsverket)

Tittade igår på programserien om polisen i Malmö och det var ju skrämmande att se hur det vandaliserades, och folk vågade inte gå ut på kvällstid i de invandrartäta områdena.

Detta kostar enorma pengar, det är skrämmande att man måste ha massor med poliser för att skydda SD för våldsbejakande vänsteranhängare, när SD:s ungdomsförbund skulle tala. Även detta är ju kostnader som betalas av oss skattebetalare.

Detta visades under programmet ”Malmöpolisen” i SVT 24 april 2012. Det var ett bra program som visar verkligheten för innevånare i Malmö och hur polisen arbetar.

Jimmie Åkesson ställer sig på den övriga oppositionens sida – och vill avskaffa den så kallade ungdomsrabatten. Läs nedanstående artikellänkar.

http://www.expressen.se/nyheter/sd-vill-avskaffa-ungdomsrabatten/


http://www.dn.se/debatt/nu-finns-en-majoritet-mot-ungdomsrabatten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar