onsdag 11 april 2012

NYINVANDRAD FÅR MER I ÄFS ÄN PENSIONÄR EFTER 40 ÅRS ARBETE!

Läste denna artikel nedan och jag har även läst om detta ÄFS (äldreförsörjningsstöd) som är ju helt enkelt otroligt orättvist mott svenska skattebetalande pensionärer som många inte ens får ut i bruttopension som dessa anhöriginvandrare som fyllt 65 år får ut skattefritt per månad och dessutom räknas inte detta som inkomst, med påföljd att de får gratis hemhjälp, tandvård, sjukvård, m.m. allt detta på svenska skattebetalares bekostnad….utan skattepengar så skulle ju dessa förmåner inte kunna existera för dessa anhöriginvandrare..

Till vilket land kan man komma och få  bättre förmåner än innevånare i  det nya landet man kommer till som betalat skatt för att få det bra...  ?? Jag tror inte att det finns ett annat land som har sådant system.


http://www.kristianstadsbladet.se/debatt/article1596722/Var-ar-hennes-pengar-som-hon-har-betalt-in-under-livet.html

Även nedanstående länk handlar om detta.

http://avpixlat.info/2012/01/08/nyinvandrad-far-mer-i-bidrag-an-pensionar-i-pension-efter-40-ars-arbete/



Läs nedan om detta ÄFS för invandrare som visar vad det inebär..


http://www.kristianstadsbladet.se/fria-ord/article1298104/Fortfarande-kritisk-till-hur-AumlFS-aumlr-utformat.html


NEDAN LÄNKAR SOM HANDLAR OM DETTA ÄFS OCH VAD DET INNEBÄR.

MAN BLIR JU UPPPRÖRD ÖVER ATT DETTA FÖREKOMMER ÄR EN REN KRÄNKNING MOT SVENSKA SKATTEBETALANDE PENSIONÄRER SOM ARBETAT I MÅNGA ÅR OCH BETALAT SKATT FÖR ATT FÅ EN TRYGG ÅLDERDOM MED EN BRA PENSION OCH SOM UPPTÄCKER ATT DE FÅR UT I MÅNGA FALL MYCKET MINDRE ÄN VAD DESSA INVANDRARE MED ÄFS FÅR UT SKATTEFRITT PER MÅNAD OCH SOM INTE HELLER RÄKNAS SOM INKOMST, UPPRÖRANDE HELT ENKELT!


JAG HAR SKRIVIT TILL POLITIKER MEN INTE FÅTT ETT SVAR ANGÅENDE DETTA MER ÄN FRÅN ETT PARTI SOM TYDLIGEN INTE VAR INFORMERAD OM DETTA UTAN PÅSTOD ATT JAG HADE FEL, MEN JAG SKICKADE DÅ EN LÄNK SOM BEVISADE ATT JAG HADE RÄTT, OCH SEDAN BLEV DET INGET SVAR..


http://dagbladet.se/insandare/1.2164119-aldreforsorjningsstodet-ar-orattvist?m=print


http://www.sd-ale.se/index.php?option=com_content&view=article&id=33&Itemid=33


EGENTLIGEN BORDE SVENSKA SKATTEBETALANDE PENSIONÄRER SKRIVA TILL DO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar