torsdag 19 april 2012

ANONYM ANMÄLAN OM RELIGIÖSA ATTRIBUT I SKOLMATSAL

LÄS NEDANSTÅENDE ARTIKEL OCH KLICKA ÄVEN PÅ BILAGAN I ARTIKELN OCH LÄS OM ANMÄLAN.

http://avpixlat.info/2012/04/19/anmalan-om-religiosa-attribut-i-skolmatsal/#more-17906

Jag anar vad för religion som denna förälder har, eftersom den störs av att det finns psalmböcker och kors i matsalen och kristna bilder KAn inte komma på någon annan religion än Islam som är så mycket emot kristna symboler eller attribut..

Men då skulle det ju i så fall vara jämlikt att kristna skulle slippa se symboler för just Islam, men det får ju kristna se väldigt ofta…då sjalen och Niqaben är symboler för Islam.


Det är väl ingen som har prackat på denne förälders barn någon kristendom, bara för att det finns kristna symboler i matsalen..


Snart får vi väl inte ha korset på flaggan längre för det är ju en kristen symbol..men kommer man att ändra på vår flagga då känner jag inte för att bo i Sverige längre..


Vad är det för människor som kommer hit och skall bestämma över oss vad vi får ha i skolor m.m. T.o.m. skolavslutning i kyrkan är ju förbjuden i vissa skolor och man får inte hissa svenska flaggan på examen, eller sjunga den blomster tid nu kommer för att Islamister störs av detta..


Jag tror inte det är barnen som störs av detta utan snarare föräldrarna till barnen.
Om de tycker så illa om att vi är ett kristet land och har vår kultur, så då kan de ju välja ett annat land att leva i, som har den kultur och religion som de gillar.


Blir väl snart som i England, se nedanstående videoreportage från CNN London.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar