torsdag 19 april 2012

KULTURMINISTERN BORDE SKÄMMAS

HUR KUNDE KULTURMINISTER LENA ADOLFSSON LILJEROTH STÅ OCH LE OCH ÄTA AV DENNA FRUKTANSVÄRT AVSKYVÄRDA TÅRTA SOM ÄR DIREKT SKÄNDNING AV EN AFRIKANSK KVINNA!

HUR KAN MAN KALLA DETTA FÖR KONST?? FRUKTANSVÄRT! KULTURMINISTERN BORDE SKÄMMAS OCH ALLA SOM STOD OCH SKRATTADE ÅT DENNA GROTESKA TÅRTA.
   
JAG TYCKER ATT KÖNSSTYMPNING ÄR FRUKTANSVÄRT, MEN DETTA FÖRNEDRANDE AV EN AFRIKANSK KVINNA VAR BLAND DET VÄRSTA JAG SETT I SVERIGE OCH DESSUTOM PÅ MODERNA MUSEET I STOCKHOLM. ÄR DET SÅDANT VI BETALAR KULTURSKATT FÖR??

JAG UNDRAR OM KULTURMINISTERN SKULLE VILJA BLI TÅRTA SOM MAN SKÄR AV UNDERLIVET AV OCH SEDAN SKRATTAR???? FRUKTANSVÄRT! VAR DETTA SYMBOL FÖR KANNIBALISM OCKSÅ ELLER ??

I ALLA FALL INTE ETT SERIÖST SÄTT ATT PROTESTERA MOT KÖNSSTYMPNING PÅ, DE KVINNOR SOM UTSATTS FÖR KÖNSSTYMPNING OCH SER DENNA TÅRTA MÅSTE BLI MYCKET UPPRÖRDA OCH LEDSNA, LIDER MED DEM.

SE NEDANSTÅENDE BILDER OCH VIDEO ANGÅENDE DETTA.

http://avpixlat.info/2012/04/17/kulturministern-hogg-in-pa-negerstymparfest/#more-17688



Även reaktioner utomlands angående detta groteska konstverk och handlande av Lena Adolsson Liljeroth som åt av tårtan och skrattade.
http://www.aljazeera.com/news/europe/2012/04/201241804049897269.html

http://nyheter.se.msn.com/photopage.aspx?cp-documentid=161127216

1 kommentar:

  1. Ja detta visar väl med all önskvärd tydlighet att MAN(hon,dom) går i ledband och "tror" att det är nog bäst jag gör detta för det gillar nog media eller kultueliten! Vad folk i gemen tycker skiter man FULLSTÄNDIGT i mer än på valdagen! Egna tankar(om dom finns) trycks undan!

    SvaraRadera