torsdag 4 september 2014

MONA WALTER - ULLENHAG ,VI ÄR INTE ISLAMOFOBER-VI ÄR RÄDD AV ISLAM
Lyssna nedan på Richard Johnshofs anförande i riksdagen om Islam.

Ytterligare anförande av Richard Johnshof i debatten om Islam.

Ullenhag menar att det är Islamofobi att ha synpunkter på religionen Islam.
Läs detta.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/07/20/mer-an-en-myt-erik-ullenhag/http://ladycobra.wordpress.com/2014/07/20/mer-an-en-myt-erik-ullenhag/

Islamister infiltrerar sig i politiken i Sverige och flera finns i riksdagen och vill naturligtvis få tillfälle ändra på lagar och islaminisera Sverige mer och mer.

Se denna video som handlar om en islamistisk friskola i Norge.
Abdirisak Waberi. var tidigare ordförande för Islamiska Förbundet. Han tar inte avstånd från al-Qaidas andlige ledare Youssef al-Qaradawi, som Waberi anser kan islam bättre än han själv. Nu arbetar Waberi i Försvarsutskottet i riksdagen för moderaterna.
I Islamiska Förbundet ingår Sveriges Islamiska Skolor. Reportern Evin Rubar har berättat hur de tolv muslimska friskolorna i Sverige används för att islamisera eleverna i islamistisk inriktning. Det vanligaste är att svenska muslimska friskolor ingår i Sveriges Islamiska Skolor, där Abdirisak Waberi är ordförande.
Waberi har också varit rektor för den muslimska friskolan Römosseskolan i Göteborg. Waberi varnar för dans mellan könen och all annan musik än klassisk. Han vill ha islamiska regler som segregerar pojkar och flickor i muslimska friskolor.
Nedan intervju med Waberi.
Lyssna på intervju med honom i nedanstående videolänk.
Nedan länkar som berör honom då han tidigare varit rektor för islamistiska friskolan Römosseskolan i Göteborg..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar